Albumok

A Twelvetones Production Music-nak ez a könyvtára alapvetően a könnyűzene eszköztárával készült zenéket tartalmazza. Igyekszünk Önöknek a műfajon belül igen széles palettát kínálni, hogy minden stílusbeli igénynek meg tudjunk felelni. Számainkat minden esetben olyan szerzők írják, akik az általunk elérhető régió legjobbjainak számítanak, zenészeink és énekeseink szintén rangos és elismert szakemberek. Számunkra nagyon fontos a szakmai professzionalizmus, oldalunkon kizárólag magas színvonalú produkciókat kínálunk. A könyvtárzene olcsó és könnyű elérhetősége nem kell, hogy művészi kompromisszummal járjon, zenéink minden szakmai elvárásnak megfelelnek.

Global crisis – beats

Elsősorban dokumentumfilm, mozielőzetes és TV promo felhasználásra szántuk Global Crisis sorozatunk második albumát, amelyen a nyomasztó mozifilmek világa keveredik az ütőhangszerek sodrásával és a tradicionális népzenei hangszerek megindító dallamaival.

Songbook Vol 3

Modern kereskedelmi rádió adásába illő vidám, lendületes vokális pop és dance dalok.

Songbook Vol 2

Igazi “Sláger rádió” délelőtti műsor egy albumba szerkesztve. Fülbemászó és karakteres vokális dalok az elmúlt 30 év pop és rockzenei stílusaiban.

Club Tropical

Tropical house és tropical pop felvételek sokszínű gyűjteménye ez az album, slágergyanús énekelt dalokkal, és egyedi instrumentális művekkel. Van hátradőlős, laza és lüktetés, vannak vidám dallamok amikből csak úgy sugárzik pozitív életérzés, van tengerparti koktélparti “feeling”, és természetesen mindez naprakész hangszerelésben van tálalva. Így minden összetevő adott ahhoz, hogy bármilyen képsort azonnal a varázslatos trópusokra röpítsen egy felejthetetlen nyaralásra.

Tribe Ural

Volga-kámai finn-ugorok archív felvételeinek felhasználásával készült világzenei művek, filmzeneszerű hangzással és modern hangszereléssel.

eJazz

Jazzy motívumok modern, elektronikus alapokon. Tökéletes megoldás minden olyan produkcióhoz, ami egy kis extra jazzy hangulatot kíván.

Fantasy and magical adventure

Varázslatos utazás a mágia és a fantázia földéjre, ahol a dallamok megidézik koboldok, a sárkányok, a tündérek és a boszorkányok csodálatos világát. Az albumon található valamennyi mű képes bármely képsort azonnal megbűvölni és egy másik dimenzióba repíteni.

Oplympic TV Toolbox

A tökéletes album bármely sport tematikájú TV műsoroz. A gyűjteményben találhatóak filmzeneszerű, nagyzenekari témák a győztes pillanatokhoz, pörgős elektronikus zenék versenyekhez és promókhoz, háttérzene képernyőn való listázáshoz (pld. indulók névsora, eredmények felsorolása), szomorú dallamok vesztes képsorokhoz, atmoszférák verseny előtti feszültséghez, valamint vicces zenék a tragikomikussá váló szereplésekhez.

Global crisis – Drones

Komor, fájdalommal teli és végtelenül reményvesztett atmoszférák gyűjteménye ez a filmzenék hangulatát időző album, ahol a szintetikus textúrába ágyazott különféle egzotikus hangszerek és távoli énekhangok, nyugtalanító és és nyomasztó világot alkotnak, amelyben nincs remény, csak bánat és szenvedés. Megmagyarázhatatlan konfliktusokról szóló riportok, megrázó emberi sorsokat ábrázoló dokumentumfilmek és feszültséggel teli filmelőzetesek drámai hatását erősíthetik ezek a egyedi, különleges művek.

TWPM 009 The Robot

Robotokat használunk a tudományos kutatásokban, a termelésben, a háztartásban, játék közben, szállításkor és háborúban. Ezek a szerkezetek lehetnek hatalmasak (Transformers awekening) vagy aprók (Microbotic bee), segítőkészek (Robot makes machines) vagy ördögien gonoszak (Robocop 2060), egyszerűek (Toy robot) vagy értelmesek (01 langueage). Üdvözlünk, a robotok világában!

“A robotnak nem szabad kárt okoznia emberi lényben, vagy tétlenül tűrnie, hogy emberi lény bármilyen kárt szenvedjen.
A robot engedelmeskedni tartozik az emberi lények utasításainak, kivéve, ha ezek az utasítások az első törvény előírásaiba ütköznének.
A robot tartozik saját védelméről gondoskodni, amennyiben ez nem ütközik az első vagy második törvény bármelyikének előírásaiba.”
Asimov: I, robot (1950)

TWPM 008 Made in Hungary

Valakinek már össze kellett gyűjteni azokat a sztereotípiákat, amiket a magyar zene az elmúlt 20 évben kitermelt… Mi megtettük! Érezehető igény támadt hegedűs-rockos, furulyás-trendi, ducduc-népi és csavargatós értelmiségi trackekre, és mi megcsináltuk. Van itt zene kolbászfesztiválhoz, prémium szalámihoz, natúr-bio-ősi gyógymódhoz, sírva mulatáshoz, és DJ-re vigadó, trendi pálinkabarátoknak gasztro napokhoz – no meg természetesen emlékműátadáshoz. Egyszóval: Made in Hungary 2015.

TWPM 007 Surfin samurai

Ez az album a Tarantino filmek világát idézi meg “The Shadows” típusú gitárzenéket vonultatva fel, de modernizált hangszerelésében (Cowboy and Samurai, One inch punch, Tango of the missing birde). Az izgalmas gitártémák (Balck mamba mambo), a klasszikus rock and roll sémák (Hattori hanzo), az ismert filmes témák (Agent danger) és az egyedi ötletek (Quirky chase) változatos gyűjteménye minden bizonnyal megoldást nyújt a nem szokványos zenéket keresők számára.

TWPM 006 Rock city never sleeps

Kemény időkre, kemény témák kellenek. Ebből a megállapításból indul ki a Twelvetones első gitár-orientált ősrock albuma. A Rock city never sleeps-en húzós rock gitár motívumok és energikus témák váltogatják egymást sokféle stílusban és tempóban. Reklám és promó felhasználásokhoz 30 és 60 másodperces verziók is készültek.

TWPM 004 Background beats 2

24 új zene a Background beats album folytatásaként. Még több chill-out, house, drum&bass és down-tempo groove, egyedi és karakteres hangulatokkal.

TWPM 003 Club Underground

Club Underground válogatás a budapesti elektronikus zenei paletta átfogó gyűjteménye. Az albumon található számok jazzes hangmintákból, breakbeat ritmusokból, jungle és D&B groove-okból, énektöredékekből, valamint funky basszusszólamokból épülnek fel. Ha a legendás budapesti romkocsmák hangulatát és zenei világát szeretné, akkor ne keressen tovább.

TWPM 003 Background beats

Ezt az albumot kifejezetten televíziós műsorok kisérőzenéjének szántunk. Jazzy, electro és lounge groove-ok a legkülönfélébb hangulatokban, akár vidám és napfényes képek aláfestéseként (főzés, szerelés, magazin), akár nyomasztó, sötét hangulatok megteremtéséhez (dármai képek, dokumentum film).

Minden mű két változatban szerepel: minimál dallam felhasználásával, illetve anélkül. Így szabadon variálható a témahasználat.
Az alternatív változatokon kívül 60 és 30 másodperces vágat is található mindegyik felvételből.

TWPM 002 Songbook Vol. 1

Fülbemászó pop és rock dalok énekkel különféle rádióbarát műfajokban. Az albumon szereplő számok stílusai az indie-től a 80-as évek rockzenéjéig terjednek, a 90-es évek popján és a könnyen hallgatható elektronikus zenén keresztül. Az egész album olyan, mint egy jól sikerült válogatás a kedvenc számainkból az iPod-unkban.

TWPM 001 Music for advertisement

A reklám egyik legfontosabb eleme a jó zene. Hallható, de nem hivalkodó, felismerhető, de nem vonja el a figyelmet a termékről, és mindenek előtt megteremti a megfelelő hangulatot a filmhez, ami segíti az érzelmi kötődés kialakulását a márkával vagy a termékkel.