Albumok

Üdvözöljük a zenei kreativitás végtelen világában – ez a Twelvetones Production Music Main Library, Magyarország első számú produkciós zenei kiadójának általános stock zenei sorozata. Merüljön el a különböző zenei műfajok sokszínű gyűjteményében, melyet több mint 10 évnyi tapasztalat és tudás felhasználásával állítottunk össze, a pop, a rock, az elektronikus hangzások és magyar zeneszerzési hagyományok segítségével. Bizonyos stílusokra specializálódott zeneszerzőinkkel majd egy évtizede biztosítjuk műveink hitelességét. Célunk, hogy minden hangfelvételünket precízen kidolgozzuk, így tökéletesen illeszkedő zenéket nyújtsunk az Ön kreatív ötleteinek megvalósításához.

A Twelvetonesnál tisztában vagyunk a zene határtalan erejével a történetmesélésben, különösen a televíziós és online tartalmakban. Ezért hozzáértően megalkotott kompozícióinkkal megadjuk Önnek a szükséges eszközt az audiovizuális produkciói új magasságokba emeléséhez. A drámai, feszült háttérzenéktől a lelkesítő, felemelő himnuszokig, könyvtárunk a műfajok és a stílusok széles skáláját kínálja, hogy minden narratív igényt kielégítsen. Továbbá ne feledkezzünk meg a fülbemászó pop/rock dalinkról sem, amelyek lángra lobbantják majd reklámfilmjeit!

A Twelvetones Production Music Main Library a kulcs a tökéletes filmzenei sáv eléréséhez minden projektben. Fedezze fel az általunk nyújtott zenei pallettát, ahol minden hang a kotta megfelelő vonalára került.

Happy and Positive

Ez az album telis-tele van fülbemászó, lendületes és imádnivaló akusztikus zenékkel, amelyeket garantáltan az első meghallgatás után után mindenki fütyörészni fog a nap hátralévő részében, ezért tökéletes választás reklámnak vagy cégbemutató filmnek.

Dark ominous tension

A sötét, komor tónusokkal és feszültséggel teli hangulattal jellemezhető albumot, az elektronikus zenei elemek és a futurisztikus hangszínek gazdag keveréke jellemzi. Ideális nyomozati jelenetek fokozásához vagy a bűntettek és a rejtélyek feltárásához.

 

Dark Dystopian Drama

Futurisztikus elektronikus album drámai mélységekkel, ahol a modern ritmusok sötét elektronikával és torzított gitárokkal vannak gazdagítva. A hangszerelésekben időnként megjelennek kísérteties zongora, vonós vagy énekhangok, így létrehozva egy nyomasztó utazást a digitális kozmoszban, a melankólia disztópikus világába.

War Zone

Indulás epikus zenei utazásra, ahol nagyzenekari és elektronikus elemek ötvözésével új dimenziókat nyitunk meg. Harca fel a sötét, mégis lenyűgöző hangulatú csaták világában, ahol ezek a zúzós dallamok vezetnek minket győzelemre!

Epic Interstellar Voyages

Hősies, futurisztikus, hibrid zenekari trailer zene. Izgalmas zenei utazás sci-fi kalandfilmszerű, nagyzenekari dallamokkal, nagyszabású hangszereléssel, erőteljes dobokkal és futurisztikus elektronikus hangokkal – egy kaland, amely új bolygók és világok felfedezésére invitál.

Magical Fantasy Journeys

Kalandokra hívó, filmzeneszerű fantasy trailer zene. Ez a varázslatos zenekari dallamokkal, misztikus ütőhangszerekkel és mágikus vonósokkal teli album, varázslatos, mesebeli tájakra repít bármilyen képsort.

Heroic investigations

Epikus, heroikus, hibrid zenekari trailer zene. A Sherlock Holmes regények  által inspirált album nagyívű dallamokon keresztül festi meg a hősiességet és az igazság lankadatlan keresését, ehhez a pergő ritmusok mellett egy erőteljes vonóskart és szóló hegedű témákat használva eszközül.

The magic of Christmas

Ez az album telis-tele van nagyzenekari hangszerelésbe bújtatott meseszép dallamokkal, amelyek megtöltik a szívünket szeretettel és örömteli várakozással, így tökéletes zene aláfestést biztosítanak bármilyen karácsonyi reklámhoz vagy filmhez, illetve bármely ünnepi témájú anyaghoz.

Music for Advertisement 2

Nagyszerű és egyedi reklámzenéket tartalmazó album, amely telis-teli van vidám, pozitív hangulatokkal. Minden egyes zeneszám úgy lett megkomponálva, hogy azonnal dallamtapadást okozzon, és minél hatékonyabban segítse egy termék vagy szolgáltatás népszerűsítését.

Forbidden Planet

Epic, hősies, nagyzenekari hibrid trailer zene. Tökéletes sci-fi, kaland és akció tartalmakhoz.

Tasking

Élénk, pozitív és vidám dallamok gyűjteménye ez az album, akusztikus és elektronikus hangszereléssel. Minden egyes zene egyedi hangulatot hordozz, hogy a megfelelő hátteret biztosítsa bármely feladatközpontú (tasking) videóhoz, legyen szó kertészkedésről, szerelésről vagy számítógépes munkáról.

Pale Glitter

Ez a varázslatos album, egy magával ragadó utazásra visz a new wave atmoszférikus és hipnotikus hangzásvilágába. Merülj el egy retro-futurisztikus univerzumban, ahol lüktető analóg szintetizátorok, a sodrólendületű dobok, a művészi kísérletező kedv és a nosztalgikus, fülbemászó dallamok uralkodnak.

Background beats 3

Groove-ok és zenei hátterek minimális dallammal magazin jellegű  TV-műsorokhoz, vállalati videókhoz és ismeretterjesztő tartalmakhoz.

Songbook 9

Fülbemászó, rádióbarát pop és rock dalok egyedi énekkel és hangulatokkal. Tökéletes választás reklámokhoz és filmzenékhez.

Stone age

Ütőhangszerekre írt, sodró lendületű, energikus törzsi dobokkal és pulzáló szintetikus textúrákkal hangszerelt mozifilm-szerű zenék, elsősorban történelmi témájú anyagokhoz, mozi-előzetesekhez, vadvilág filmekhez és sport promókhoz.

Modern Farming

Kedves, akusztikus, optimista zenei hátterek sok gitárral, ritmushangszerekkel és modern megszólalással. Tökéletes választás természetfilmek, kertészeti és életmód műsorokhoz.

Criminal Tension

Sötét, feszült, titokzatos elektronikus zenei hátterek. Tökéletes aláfestés oknyomozó, bűnügyi és dokumentumfilm jelentekhez.

The pulse

Sötét, fenyegető, titokzatos, feszültségkeltő minimál textúrák lüktető szintetizátor hangokkal és elektronikus dobokkal.

Legends

Epi, hősies, diadalmas nagyzenekari trailer zenék. Tökéletes akció, fantasy, kaland, dráma és sport filmekhez.

 

Slow motion

Ragyogó atmoszferikus hangképek, lágy és nyugodt downtempo electronikába ágyazva. Tökéletes makró nézetű és slow motion képekhez lassú, varázslatos háttérként.

Flaming rune

Lendületes, szimfonikus epic gothic hard rock dalok érzelmes, de erőteljes női énekkel. Ütős rock dobolás, elektronikus lüktetések, epic szinti motívumok és bólogatós metal gitár riffek. Tökéletes választást sport- és akciófilmekhez, promókhoz, reklámokhoz.

Knights vs Vikings

Epic, hősies hybrid nagyzenekari filmzene és trailer zene északi népi hangszerekkel kombinálva. Játékokhoz, történelmi filmekhez és mozielőzeteshez tökéletes.

Secret Garden

Misztikus drámai downtempo zenék keleti akusztikus hangszerekkel fűszerezve.

Dusty Roads

Zenekar által élőben feljátszott vintage hangzású blues rock dögös gitár riffekkel. Tökéletes választás sport videókhoz, akciódús jelenetekhez és promókhoz.

 

 

Positivity

Szuper pozitív, ellenállhatatlanul cuki és komoly dallamtapadást kiváltó, dúdolható dallamokkal teli dalok a boldogságról és az élet szeretetéről. Légy te is pozitív!

Neon

Modern hangzású retro synthwave fülbemászó dallamokkal, gépies ritmusokkal és a 80-as évek szintetizátor hangjaival. Az egész nagyon digitális és szuper menő. Tökéletes választás technológiai-, tudományos- és dokumentumfilmekhez.

Dark net

Nyomasztó, feszültségkeltő, futurisztikus elektronikus zenék az internet sötét oldaláról. Kiberbűnözés, hackelés és nyomozás.

Chart pop

Rádióbarát modern vokális popzene, tökéletes választás reklámokhoz és online produkciókhoz.

Deep Space

Epic sci-fi akció és dráma mozielőzetes zenék. A hagyományos dallamos megoldásoktól a modern sound-design típusú trailerig, ezen az albumon széles spektrumban találhatók zenék, amelyeket a világűr mint téma köt össze egy gyűjteménnyé. Kalandfilm a Marsra tartó expedícióról? Támadnak a földönkívüliek és kell egy csapat?  A naprendszeren túli végtelen felfedezéshez indul egy hősies küldetés? Itt mindez megtalálható egy helyen!

 

Crackle & Jazz

Nyugis lo-fi dzsessz darabok mindenféle videóhoz, a magazin műsortól egészen az éjszakai városi autózásig. Bakelit hangzás, dögös hangszerelések, beülős hangulat. Nagyon nagy világ.

Jade dragon

Epic kaland és fantasy trailer zene távol-keleti hangszerekkel. Tökéletes választás akció filmek előzeteseként, harcművészeti vagy küdősport videókhoz, csata és verekedős jelenetekhez, illetve a Távol-Keletről szóló dokumentum filmek kisérőzenéjeként.

October sun

Az ősz varázslatos színeit és mélabús érzései idézi fel az album. A zenék nyugodt, de enyhén szomorkás hangulatot árasztanak. A művek felidézik a szemerkélő őszi esőt, és bágyadt napsütésben hajlongó vöröses lombkoronákat. 9 mű októberi napsütésről, amitől egyszerre érezzük magunkat szeretve és magányosnak.

Whimsical village stories

Izgalmas zenei kísérlet ötvözni a magyaros dallomokat, az ötvenes évek gitárzenéjével. Az eredmény egy bohókás és fura album, egyedi falusi kézműves hangzással és betyáros, mulatós hangulattal. Van itt minden, mint búcsúban: surf gitár témák, lakodalmas lüktetés és egy kis western zene utóíz jóféle szegedi fűszerpaprikával.

Be happy and positive

Cuki, vidám akusztikus dalok ukulelével a mindennapok megszépítésére. Ebben az albumban minden olyan elem megtalálható, amitől garantáltan mindenkinek jobb kedve lesz. Kedves csilingelő dallamok, lendületes gitárok, és sok-sok vidámság. Fő a pozitív életszemlélet!

Ganja

Pozitív és hamisítatlan jamaikai reggae and dub zenei hátterek vintage mintákkal, de modern zeneszerzési és keverési technikával készítve. A felvételekben nagy szerepet kapott az analóg szalagos Roland Space Echo is, ami a dub műfaj egyik alapfelszerelése. A zenék tökéletes választás utazási és dokumentum filmekhez, illetve életmód magazinokhoz.

Fuego

Tüzes spanyol szóló flamenco gitár hangulatok utazási és emberi érzelmeket ábrázoló filmekhez, vagy bármely olyan képsorhoz, amihez szükséges szenvedély és szépség.

Delicate

Érzelmekkel teli „felt piano” zongoradarabok lágy, éteri vonós kamarazenekarral kísérve, amelyek filmszerűen mesélnek olyan érzelmekről mint a szerelem, a szeretet vagy a gyengédség, illetve felidéznek régi, kellemes emlékeket múltból. Tökéletes választás dokumentum filmekhez, természetfilmekhez vagy drámai szituációkhoz.

Hydra – trailerized epic pop

Gigantikus egzotikus dobok, sodró lendületű stadion rock dobolás, metál gitár riffek megfűszerezve egy kis modern elektronikával, karakteres énekekkel és persze kötelező trailer sound-design elemekkel. Tökéletes választás mozielőzetesekhez, TV promókhoz vagy csak úgy lövöldözős játék közben háttérzenének. Súlyos mint a mondebeli Mjölnir.

Songbook Vol 8

Art pop album egyedi zenékkel és különleges énekhangokkal. Tökéletes választás reklámzenének vagy bármilyen TV műsor aláfestőzenéjének.

Climate Change

Elektronikus zene album a klímaváltozásról és a hozzá kapcsolódó súlyos problémákról. Fenyegető, drámai, komor trailer, drone és egyéb zenék dokumentumfilmekhez, tudományos és technológia videókhoz, illetve a mindennapjainkat befolyásoló gazdasági és politikai témákhoz..

Emotive solo piano

Megindító szóló zongoradarabok olyan erős érzelmekről, mint a szerelem, az ábrándozás, a magány, a veszteség, a bánat, vagy a múlt emlékeinek felidézése.

Girly vocal pop

Rádióbarát csajos tini pop a szociális média generáció számára, bulizásról, szerelemről és csalódásról. Ezen az albumon minden együtt van, ami a slágerlistára szánt dalokhoz kell: fülbemászó dallamok, elektronikus hangszerelés, igazi 2019-es hangzás és kitűnő énekesnők.

Halloween

Pókháló, temető, szellemek, denevérek, köd és mindenféle félelmetes lények. Akaszd ki a töklámpást és indulhat az év legrémisztőbb éjszakája, mert itt a Halloween! Ijesztő, fura, természetfeletti és szellemjárta nagyzenekari Halloween zene csomó humorral és egyedi karakterrel.

Hanghang

Légy pozitív és add át magad a hang (handpan) megnyugtató hangjának. Akusztikus, organikus, chill és Zen hangulatok a relaxációs videókhoz, természetfilmek, tudományos műsorokhoz és egzotikus turistafilmekhez. Vagy csak megnyugtató háttér egy hajnali jóga lótusz pozícióhoz. OM.

4 elements – Arpeggios and Sequences

Ha csak egy ciklikusan visszatérő egyszerű motívumra vagy pár hárfaszerűen szétbontott ha akkordra van szűkségünk ahhoz, hogy a képek mozgásba lendüljenek, akkor ez az album lesz a tökéletes megoldás. Lebegő, légies, könnyed, vidám vagy némi dármai felhanggal bíró futamok és szekvenciák tudományos filmekhez, természetfilmekhez és minden egyébhez.

4 Elements – Drums

Amikor csak egy sodró lendületű ritmusra van szűkség, hogy segítse a filmen az akciót vagy fokozza a feszültséget, vagy csak egy kis lüktetést adjon a képsoroknak, akkor csak a különféle mértetű és hangú dobok maradnak. Elektronikus vagy akusztikus, nagyívű vagy minimál, hip-hop vagy filmzene, ezen az albumon mindenféle ritmusok és groove-ok megtalálhatók.

4 Elements – Drones

Amikor a feszültség növelésére vagy a bizonytalan érzés fenntartására szűkséges, de egy teljesen felhangszerelt zene erős ritmikával elnyomná a képeket, akkor hasznos lehet egy nyomasztó szintetikus atmoszféra. Baljós, félelmetes, horror, sci-fi, szorongató drone-ok egy albumba szerkesztve.

4 Elements – Pads

Ha a vágáskor csak egy szimpla zenei aláfestésre vágyunk, de egy komplett zene már túl sok lenne. Egyszer akkordmenetek és statikus atmoszférák szintetizátor szőnyeg hangokon.

Rise of heroes

A galaxis rettegett gonosza egy féreglyukon keresztül eljutott a naprendszerünkben, és vérszomjas seregeivel le akarja alázni a Földet. De ekkor az égbolton hirtelen megjelenik egy ismerős sziluett, és a rettenthetetlen, a félelemet nemismerő, bátor hős gigászi erejével felveszi a harcot a hódítókkal…. Na, itt kell elindítani ennek az albumnak a tartalmát.

Songbook Vol 7

Örökké divatos  vokális chill és lounge popzene. Tökéletes reklámfilmekhez és háttérzenenként áruházakba, kávéházakban, kocsmákba vagy szállodákba.

Songbook Vol 6

Nagyszerű indie rock és pop felvételek gyűjteménye ez az album a zúzós bólogatóstól a csendes ülősíg. Ezek a dalok bármely nyári fesztivál nagy-színpadán fellépő a húzónév set-list-jében szerepelhetnénk, illetve nélkülük nem képzelhető el egy tökéletes buli playlist sem.

Graffiti

Ütős groove-ok és mega-giga basszusok, egy pár egyedi varacskos mintával megtolva. Vegyes beat-ek és alapok a hip-hop történetének legkülönbözőbb korszakaiból. Sirály nem?

Songbook Vol 5

Sláger vagy Retro? Mindegy, csak az évjárat számít. Ezen az albumon a mágikus szám pedig a 80. Emlékszel milyen volt walkman-nel először kimenni az utcára füledben a kedvenc daloddal. Ezt az érzést újra átélheted! Retro slágerzenék (!) reklámhoz, filmhez, és csak úgy hallgatni.

Sunshine and Happiness

Vidám album, cuki kis dalokkal, amiket aztán egész nap fütyörészünk. Van itt ukulele, akusztikus gitár és taps, így aztán jöhet reklám, TV magazin vagy gyerekműsor, mindenre van egy jó dallamunk!

Retro Cops

Símaszk? Megvan. Pisztoly? Megvan. Remek zenei aláfestés? Megvan! Retro számok egy modern csavarral a legmenőbb heistfilmekhez!

Songbook Vol. 4

Hiányoznak a 80-as és a 90-es évek? Ebben az albumban megtalálsz mindent ami a nosztalgiázáshoz kell! Sötét europop, vagy talán punk rock esetleg egy kis romantika, amit keresel? Nem probléma! A Songbook Volume 4-ban garantáljuk, hogy ott lesz!

Transcontinental

Egy igazi föld körüli utazás felejthetetlen zenéi mind egy lemezen! Elsősorban feszültebb, kalandosabb számok, tele az adott régiókra jellemző hangszerekkel, hogy pillanatok alatt utaztassa a hallgatót a világ legkülönbözőbb helyeinek hangulatvilágába!

Global crisis – beats

Elsősorban dokumentumfilm, mozielőzetes és TV promo felhasználásra szántuk Global Crisis sorozatunk második albumát, amelyen a nyomasztó mozifilmek világa keveredik az ütőhangszerek sodrásával és a tradicionális népzenei hangszerek megindító dallamaival.

Songbook Vol 3

Modern kereskedelmi rádió adásába illő vidám, lendületes vokális pop és dance dalok.

Songbook Vol 2

Igazi “Sláger rádió” délelőtti műsor egy albumba szerkesztve. Fülbemászó és karakteres vokális dalok az elmúlt 30 év pop és rockzenei stílusaiban.

Club Tropical

Tropical house és tropical pop felvételek sokszínű gyűjteménye ez az album, slágergyanús énekelt dalokkal, és egyedi instrumentális művekkel. Van hátradőlős, laza és lüktetés, vannak vidám dallamok amikből csak úgy sugárzik pozitív életérzés, van tengerparti koktélparti “feeling”, és természetesen mindez naprakész hangszerelésben van tálalva. Így minden összetevő adott ahhoz, hogy bármilyen képsort azonnal a varázslatos trópusokra röpítsen egy felejthetetlen nyaralásra.

Tribe Ural

Volga-kámai finn-ugorok archív felvételeinek felhasználásával készült világzenei művek, filmzeneszerű hangzással és modern hangszereléssel.

eJazz

Jazzy motívumok modern, elektronikus alapokon. Tökéletes megoldás minden olyan produkcióhoz, ami egy kis extra jazzy hangulatot kíván.

Fantasy and magical adventure

Varázslatos utazás a mágia és a fantázia földéjre, ahol a dallamok megidézik koboldok, a sárkányok, a tündérek és a boszorkányok csodálatos világát. Az albumon található valamennyi mű képes bármely képsort azonnal megbűvölni és egy másik dimenzióba repíteni.

Oplympic TV Toolbox

A tökéletes album bármely sport tematikájú TV műsoroz. A gyűjteményben találhatóak filmzeneszerű, nagyzenekari témák a győztes pillanatokhoz, pörgős elektronikus zenék versenyekhez és promókhoz, háttérzene képernyőn való listázáshoz (pld. indulók névsora, eredmények felsorolása), szomorú dallamok vesztes képsorokhoz, atmoszférák verseny előtti feszültséghez, valamint vicces zenék a tragikomikussá váló szereplésekhez.

Global crisis – Drones

Komor, fájdalommal teli és végtelenül reményvesztett atmoszférák gyűjteménye ez a filmzenék hangulatát időző album, ahol a szintetikus textúrába ágyazott különféle egzotikus hangszerek és távoli énekhangok, nyugtalanító és és nyomasztó világot alkotnak, amelyben nincs remény, csak bánat és szenvedés. Megmagyarázhatatlan konfliktusokról szóló riportok, megrázó emberi sorsokat ábrázoló dokumentumfilmek és feszültséggel teli filmelőzetesek drámai hatását erősíthetik ezek a egyedi, különleges művek.

The Robot

Robotokat használunk a tudományos kutatásokban, a termelésben, a háztartásban, játék közben, szállításkor és háborúban. Ezek a szerkezetek lehetnek hatalmasak (Transformers awekening) vagy aprók (Microbotic bee), segítőkészek (Robot makes machines) vagy ördögien gonoszak (Robocop 2060), egyszerűek (Toy robot) vagy értelmesek (01 langueage). Üdvözlünk, a robotok világában!

“A robotnak nem szabad kárt okoznia emberi lényben, vagy tétlenül tűrnie, hogy emberi lény bármilyen kárt szenvedjen.
A robot engedelmeskedni tartozik az emberi lények utasításainak, kivéve, ha ezek az utasítások az első törvény előírásaiba ütköznének.
A robot tartozik saját védelméről gondoskodni, amennyiben ez nem ütközik az első vagy második törvény bármelyikének előírásaiba.”
Asimov: I, robot (1950)

Made in Hungary

Valakinek már össze kellett gyűjteni azokat a sztereotípiákat, amiket a magyar zene az elmúlt 20 évben kitermelt… Mi megtettük! Érezehető igény támadt hegedűs-rockos, furulyás-trendi, ducduc-népi és csavargatós értelmiségi trackekre, és mi megcsináltuk. Van itt zene kolbászfesztiválhoz, prémium szalámihoz, natúr-bio-ősi gyógymódhoz, sírva mulatáshoz, és DJ-re vigadó, trendi pálinkabarátoknak gasztro napokhoz – no meg természetesen emlékműátadáshoz. Egyszóval: Made in Hungary 2015.

Surfin samurai

Ez az album a Tarantino filmek világát idézi meg “The Shadows” típusú gitárzenéket vonultatva fel, de modernizált hangszerelésében (Cowboy and Samurai, One inch punch, Tango of the missing birde). Az izgalmas gitártémák (Balck mamba mambo), a klasszikus rock and roll sémák (Hattori hanzo), az ismert filmes témák (Agent danger) és az egyedi ötletek (Quirky chase) változatos gyűjteménye minden bizonnyal megoldást nyújt a nem szokványos zenéket keresők számára.

Rock city never sleeps

Kemény időkre, kemény témák kellenek. Ebből a megállapításból indul ki a Twelvetones első gitár-orientált ősrock albuma. A Rock city never sleeps-en húzós rock gitár motívumok és energikus témák váltogatják egymást sokféle stílusban és tempóban. Reklám és promó felhasználásokhoz 30 és 60 másodperces verziók is készültek.

Background beats 2

24 új zene a Background beats album folytatásaként. Még több chill-out, house, drum&bass és down-tempo groove, egyedi és karakteres hangulatokkal.

Club Underground

Club Underground válogatás a budapesti elektronikus zenei paletta átfogó gyűjteménye. Az albumon található számok jazzes hangmintákból, breakbeat ritmusokból, jungle és D&B groove-okból, énektöredékekből, valamint funky basszusszólamokból épülnek fel. Ha a legendás budapesti romkocsmák hangulatát és zenei világát szeretné, akkor ne keressen tovább.

Background beats

Ezt az albumot kifejezetten televíziós műsorok kisérőzenéjének szántunk. Jazzy, electro és lounge groove-ok a legkülönfélébb hangulatokban, akár vidám és napfényes képek aláfestéseként (főzés, szerelés, magazin), akár nyomasztó, sötét hangulatok megteremtéséhez (dármai képek, dokumentum film).

Minden mű két változatban szerepel: minimál dallam felhasználásával, illetve anélkül. Így szabadon variálható a témahasználat.
Az alternatív változatokon kívül 60 és 30 másodperces vágat is található mindegyik felvételből.

Songbook Vol. 1

Fülbemászó pop és rock dalok énekkel különféle rádióbarát műfajokban. Az albumon szereplő számok stílusai az indie-től a 80-as évek rockzenéjéig terjednek, a 90-es évek popján és a könnyen hallgatható elektronikus zenén keresztül. Az egész album olyan, mint egy jól sikerült válogatás a kedvenc számainkból az iPod-unkban.

Music for advertisement

A reklám egyik legfontosabb eleme a jó zene. Hallható, de nem hivalkodó, felismerhető, de nem vonja el a figyelmet a termékről, és mindenek előtt megteremti a megfelelő hangulatot a filmhez, ami segíti az érzelmi kötődés kialakulását a márkával vagy a termékkel.