Blog

UBM Media – profizmus és változatosság

 • Faltay Csaba
Németország egyik legizgalmasabb független kiadójával kötöttünk szerződést, egymás katalógusainak képviseltére.

Igazán nagyszerű együttműködés kezdődött a UBM Records és a Twelvetones között, amelynek keretében mi képviseljük az UBM Media stock zenei katalógust itthon, ők pedig a Twelvetones katalógusait terjesztik Németországban, Ausztriában és Svájcban Az UBM-et, Németország egyik legizgalmasabb független kiadóját, Uwe Buschkötter zeneszerző alapította 2003-ban, a produkciós zenék mellett pop és kortárs katalógus is tartozik a cég portfoliójához. Az egészen kivételes produkciós minőség elképesztő változatossággal párosul, így nyugodtan mondhatjuk, hogy itt tényleg mindent megtalálható, ami egy jó TV műsorhoz vagy online anyaghoz kell.

Hallgassunk bele a több mint 340 albumot tartalmazó katalógusba!

 

UBM 2358 Football

Nem is kezdhetnénk mással ezt az összefoglalót egy német kiadó esetén, mint egy igazi fociműsorokhoz tartozó albummal. Hamisítatlan szurkolói rock himnuszokkal teli album felidézi a felejthetetlen stadion hangulatot, amikor a rajongók éneklik kedvenc csapatuk indulóját. „Jó estét, jó szurkolást!”

UBM 2388 Scenic Wideness

Lenyűgöző kompozíciókkal teli ez az album, amelyek nyugalmat sugároznak, de közben olyan drámai témákról is szólnak, mint az éghajlatváltozás vagy egyéb természeti jelenségek. Ami azonban mindegyik műben közös, hogy egy hatalmas, végtelen tér érzését ragadják meg.

UBM 2453 Blockbuster

Lehet-e elég a trailer típusú „epic” zenékből? Hát nyilván nem. De szerencsére az UBM katalógusban is szereplenek szép számmal. Itt is van egy nagyszerű példa, amiben minden van, ami a műfajhoz kell, gigantikus dobok, kórus, nagyzernekar és elektronika. Már csak az ütős képek hiányoznak.

UBM 2465 Straight to VHS – 80s Themes & Atmospheres

Igazi különlegesség a 80-as évek világát kedvelőknek. Múltidéző retro videós zenék, a VHS tékák hőskorából ínyenceknek.

UBM 2429 E-Mobility

Ez 17 tökéletes háttérzene olyan témák feldolgozásához add zenei kulisszát, mint a mobilitás, a várostervezés és a társadalmi változások. Túlnyomórészt optimista és semleges hangvételű elektronikus hangszerelésű zenék prímán illenek a legváltozatosabb képi világhoz, így TV műsorok és online videók állandó kedvenceivé vállhatnak nagyon hamar.

UBM 2287 Electronic Dance Music – Vibrant EDM

Az EDM az utóbbi időben a klubok világából átköltözött a vágószóbák számítógépjeiébe is, egyre többször kerül online filmek, vagy TV műsorok zenei közé. Progressive house, holland house, EDM vagy future house, mindezek a műfajok megtalálhatók ezen az albumon, hogy kiegészítsenek bármilyen party hnagulatú adást, valóságshow-t, divatösszefoglalót vagy sporttevékenységet tartalmazó műsort.

 

A teljes katalógust itt találod: UBM Media

 

Ha bármilyen zenei kérdésben segíthetünk, lépj velünk kapcsolatba!

Ajánlók

Tallér Zsófia Kortárs Nemzetközi Zeneszerzőverseny

 • Faltay Csaba
2023 tavasszal megrendezendő Sofianetta Fesztivál keretein belül ebben az esztendőben a Twelvetones Zeneműkiadó nemzetközi zeneszerzőversenyt hirdet Tallér Zsófia emlékére, a nyertes pályamű megszólal az Alba Regia Szimfonikus Zenekar tolmácsolásában.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

„A zeneszerzés manapság már teljes mértékben individuális, és mindenki olyan nyelvet választhat magának, amilyet szeretne…” (Tallér Zsófia)

2021. április 5-én, hosszú betegség után, fiatalon, 51 évesen elhunyt Tallér Zsófia Erkel-, Bartók-Pásztory- és Artisjus-díjas zeneszerző, egyetemi tanár. Szakmája iránt elkötelezett tanáregyéniségként elsőrendűen fontos volt számára az új zeneszerző-generáció szakmai támogatása és érvényesülésének segítése. A tavasszal megrendezendő Sofianetta Fesztivál keretein belül ebben az esztendőben a Twelvetones Zeneműkiadó nemzetközi zeneszerzőversenyt hirdet emlékére, a nyertes pályamű megszólal az Alba Regia Szimfonikus Zenekar tolmácsolásában. A versenyben való részvételhez nevezni csak eddig be nem mutatott, önálló zeneművel lehet. A pályamű jeligés. Nevezési díj: nincs. Korhatár: 35 év. A pályamű hossza: max. 12 perc, de 7 percnél nem lehet rövidebb. Előadói apparátus: vonós kamarazenekar (5-4-3-3-1) A zsűri tagjai:

 • Fekete Gyula, zeneszerző, a Zeneakadémia rektorhelyettese, a zsűri elnöke
 • Dobszay-Meskó Ilona, zeneszerző, karmester
 • Mátyássy Szabolcs, zeneszerző, egyetemi adjunktus
 • Dobri Dániel, zeneszerző, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar kortárs művészeti vezetője

Díj:

 • A nyertes művet 2023 áprilisában Székesfehérváron és Budapesten a Sofianetta Fesztivál Zárókoncertjén mutatja be az Alba Regia Szimfonikus Zenekar.
 • 200.000 Forint
 • Papageno internetes zenei portál által felajánlott díj

A jeligés pályaműveket legkésőbb március 1-ig kérjük elküldeni elektronikusan, pdf formátumban a competition2023@twelvetones.hu címre. A pályázathoz mp3 hangfelvétel ( MIDI realizáció vagy élő eljátszás) csatolása kötelező. A verseny anonim, így a kottákban a szerző neve nem szerepelhet. Amennyiben a pályaműben a szerző bárhol szerepelteti a nevét, az automatikus kizárást von maga után. A jeligéhez tartozó szerzőneveket a pályázati e-mail szövegébe kell beírni, ezeket a szervező titkosan kezeli, a zsűri tagjai a nevezők nevét csak a pályázatok végleges elbírálás után ismerheti meg. A zsűri a döntését 2023. március 17-ig hozza nyilvánosságra, a díjazottat a szervező értesíti. A pályázat elküldésével a pályázó beleegyezik, hogy a zeneművet nyilvánosan előadják. A díjazott pályázó vállalja, hogy a nyertes zenemű szólamanyagait legkésőbb 2023. március 31-ig a szervezők rendelkezésére bocsájtja. A zsűri jogában áll a díjakat megosztani vagy nem kiadni. A zsűri döntésével szemben fellebbezésnek helye nincs.

Hírek

Amusicom – Dinamikus háttérzenék

 • Dudas Petra
Megtisztelő, hogy az Amusicom független produkciós zenei könyvtárat a Twelvetones képviselheti Magyarországon. Köszönjük Danny Pelfrey, kétszeres Emmy-díjas zeneszerzőnek a bizalmat!

A Danny Pelfrey által alapított Amusicom könyvtárat a legnagyobb filmstúdiók, tévé- és kábelcsatornák, reklámügynökségek és különféle műsorszolgáltatók világszerte használják. Mostantól  a katalógus Magyarországon is elérhető, a Twelvetones képviseletében!

Danny Pelfrey  maga is zeneszerző, két Emmy-díj, hat BMI-díj és egy Video Premiere Award büszke tulajdonosa. Számos televíziós sorozat és film zenéjét köszönhetjük neki, valamint koncertművei is elhangzottak már.

A katalógus változatos igényeket szolgál ki, főként dinamikus háttérzenéket kínál. Tévéműsorokhoz, sportösszefoglalókhoz, krimi, nyomozós, feszültségkeltő témák alá a legnagyobb a választék, de emberi érzelmeket felvonultató romantikus albumokat is találunk, ahogyan jazz, swing, rock vagy őrült elektronika stílust is.

Hallgassunk bele a katalógusba!

Urgent Grooves 9 – Erőteljes groove-ok különböző hangszereléssel, többek között rock, elektronikus és szimfonikus hangszereléssel.

Music To Shop By 3 – Akusztikus és elektromos pop/rock zenék reklámokhoz, vásárláshoz és utazási műsorokhoz.

Investigation 4 Mystery / Atmosphere – Atmoszférikus, misztikus zenék mélytengeri hangzástól az űrig; szimfonikus zenétől az industrialra jellemző hangszerelésig.

Inspirational – Felemelő, pozitív, inspiráló zenék filmelőzetesekhez, reklámokhoz és promókhoz.

Frontiers In Science & Technology 1 – High tech zene a tudomány, űrkutatás, új technológiák felfedezéséhez, üzleti és kommunikáció videók alá.

 

A teljes katalógust itt találod: Amusicom

Ha bármilyen zenei kérdésben segíthetünk, lépj velünk kapcsolatba!

 

Ajánlók

Songbook 9 – Fiatalos, lendületes popzenék

 • Dudas Petra
Még mindig nehéz körülírni, mit jelent az, ha egy zene modern és fiatalos, de úgy gondoljuk, az új Twelvetones album mindkettőnek megfelel. Bruzsa Gábor, Faltay Csaba, Istvánffy Zoltán, Ross McLean, Poniklo Imre és Mike Zwecker ezúttal megmutatták legvagányabb arcukat.

Jöhet néhány klassz rádióbarát zene?

Reklámokhoz, inspiráló magazinműsorokhoz, őrületes fesztiváljelenetekhez?

Még mindig nehéz körülírni, mit jelent az, ha egy zene modern és fiatalos, de úgy gondoljuk, az új Twelvetones album mindkettőnek megfelel. Bruzsa Gábor, Faltay Csaba, Istvánffy Zoltán, Ross McLean, Poniklo Imre és Mike Zwecker ezúttal megmutatták legvagányabb arcukat.

Vigyázat, az album egyszeri meghallgatása is garantáltan dallamtapadást okoz!

Biztosan mindenki járt már úgy, hogy nyilvános helyen váratlanul rákezdett egy dalra. Aki belépett már gyerekközösségbe, nem kerülhette el figyelmét, hogy a kicsik akár egész nap képesek dúdolni, énekelni az aktuális reklámzenéket. Márpedig, aki reklámot készít, annak fontos, hogy a film megragadja a figyelmet. De nem csak reklámnál fontos ez; ha azt szeretnénk, hogy a mozifilmünk végén a nézők emlékezzenek a bulijelenetben elhangzott zenére, olyat kell találnunk, amit még napokkal később is könnyen felidéznek.

Az új Twelvetones album zenéi azért születtek, hogy bekússzanak a hallgatók fülébe, és ott motoszkáljanak tovább.

Hallgassunk bele az albumba!

It was love – Lendületes glam pop rock dal szenvedélyes és erőteljes női énekkel, masszív szintetizátorokkal és lendületes ütemekkel.

Friend zone – Fergeteges pop punk dal a középiskolai szerelemről, ütemes dobokkal, gitárokkal, fülbemászó női énekkel.

Right here – Pörgős, lendületes modern rockzene erőteljes és inspiráló férfi énekkel, gitárriffekkel.

You can do it – Felemelő motivációs rock dal férfi énekkel és himnikus refrénnel.

Love to see you fly – Szuper pozitív pop dal groove-os gitárokkal, tapsolható ritmussal, motiváló férfi énekkel.

 

A teljes albumot itt hallgathatod meg a Twelvetones oldalán:  TWPM 058 Songbook 9

A montázs a Soundcloudod meghallgatható: Songbook 9

Bármilyen zenei kérdésben forduljon hozzánk bizalommal!

 

Ajánlók

Libzik – Káprázatos zenei hátterek

 • Dudas Petra
Köszönjük a francia Libzik zenetárnak, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és mi képviselhetjük Magyarországon az egyre növekvő katalógusukat.

Köszönjük a francia Libzik zenetárnak, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és mi képviselhetjük Magyarországon az egyre növekvő katalógusukat.

Az albumborítói letisztultak és egységesek, a zenék hozzák a kívánt színvonalat. Az elektronikus zenei hátterek, ambientek sodró lendületű hangszereléssel simulnak a képek alá, az atmoszférikus, lassú, drónfelvételek pedig ideális kiegészítői természeti felvételeknek. Dokumentumfilmek, üzleti videók, termékbemutatók alá is kiváló hangzást nyújtanak.

Klasszikus és új-klasszikus zenei kínálattal is rendelkeznek, valamit romantikus hangulatú, érzelmes, szenvedélyes felvételekkel is kecsegtetnek – akár francia énekkel. Filmszerű vagy spirituális témákhoz is találunk megfelelő kínálatot.

Hallgassunk bele a katalógusba!

Bellscapes – Meleg és ragyogó, csilingelő hangok. Pozitív hangulatú, természetközeli zen atmoszféra.

Cinematic Atmobeds – New age és drone album elgondolkodtató hangulattal a térről, időről és a víz alatti univerzumról.

Awkward Atmospheres – Cselló és elektronikus hangzásvilág különleges egyvelege. Nyugtalanító és sötét, mégis romantikus.

Sanitary Crisis – Modern és tudományos témákhoz, kifejezetten laboros, tényfeltáró témákhoz. Fájdalmas és az örömteli pillanatokhoz.

Contemplative – Éteri és atmoszférikus ambient érzelmes és inspiráló mozgással. Természeti és spirituális témákhoz.

A teljes katalógust itt találod: Libzik

Ha bármilyen zenei kérdésben segíthetünk, lépj velünk kapcsolatba!

 

Hírek

Stone Age – Törzsi ritmusok, vadvilág, akció

 • Dudas Petra
Szokás a nagy bejelentések esetén dobpergést kérni – köszönjük, mi megkaptuk: Antovszki Péter és Lepahin Péter zeneszerzőnk elképesztően dinamikus törzsi dobolása kelti életre a legújabb Twelvetones albumot.

Képzeljünk el egy olyan műsort, ami törzsi népek vadászatát mutatja be. A vad a levelek között lapul, ám egy óvatlan pillanatban felszökken, eliszkol, a vadászok pedig a nyomába erednek. Végeláthatatlan hajsza kezdődik. Vajon az ősember hogyan küzdött meg a mamuttal?

Mindannyian fel tudunk idézni olyan akciójelenetet, amelyben az egyik fél üldözi másikat, és a feszültség minden kanyarban a tetőfokára hág. Sötétség honol, a terepviszonyok beláthatatlanok, a félelem egyre fokozódik, és a szereplő már nem tudja: ő vajon a vadász vagy a préda?

Láttunk már küzdő feleket a ringben, futót a futópályán, futballistát labdába rúgni. Az izgalom hol fokozódik, hol csillapodik, amikor az egyik pillanatban minden mozog, majd a következőben megáll, és csak a feszült várakozás marad. Meddig lehet ezt még fokozni?

A fenti jelenetekben az a közös, hogy a Stone Age albumon fellelhető zeneszámok mind kiváló aláfestőként dübörögnének alattuk, mert az erőteljes dobpergések fölé játszott szintetizátor hangok, etnikai hangszerek és hangeffektek varázslatosan árnyalják őket a különféle témákhoz.

Filmelőzetesekhez, vadvilági, őstörténeti vagy törzsi témákhoz, sportösszefoglalókhoz.

Hallgassunk bele az albumba!

Dance for the Spirits – Sötét és baljóslatú szám lassú, de folyamatos felépítéssel és erősödő törzsi dobolással, alacsony drónokkal és néhány hibrid hanggal. Tökéletes törzsi és őstörténeti témákhoz, de trailer felhasználásra is.

The Prey – Fokozatosan épülő feszültség erőteljes dobolással, etnikai riffekkel és hangeffektekkel. Vadászattal, törzsi életérzéssel kapcsolatos témákhoz, filmelőzetesekhez, akciójelenetekhez.

Stealth on Ice – Sötét és izgalmas dobritmusok, törzsi hangulatú atmoszféra, szintetizátorokkal és etnikai hangszerekkel hangeffektekkel. Törzsi témákhoz, küzdősportokhoz, akciójelenetekhez, de trailerekhez is kiváló.

We will Prevail – Titokzatos és sötét törzsi dobritmusok. Ideális filmelőzetesekhez, de a várható hősies csaták baljós jeleneteihez és az epikus jelenetek előkészítéséhez is.

A teljes albumot a Twelvetones keresőoldalán hallgathatod meg: Stone Age

Soundcloudon megtalálod a montázst: Stone Age – Montage

Ha bármilyen zenei kérdésben segíthetünk, lépjen velünk kapcsolatba!

Ajánlók Hírek

Deep Syncers Music – Hangulatok, hátterek

 • Dudas Petra
Két barát, egyikük elismert zeneszerző és zenei producer, másikuk sikeres vállalkozó – ők állnak a Deep Syncers Music angol zenei kiadó és produkciós cég mögött, akik otthont adnak a Deep Syncers és a Tune Mass albumainak.

Két barát, egyikük elismert zeneszerző és zenei producer, másikuk sikeres vállalkozó – ők állnak a Deep Syncers Music angol zenei kiadó és produkciós cég mögött, akik otthont adnak a Deep Syncers és a Tune Mass albumainak.

Alternatív, modern zenei irányvonalat képviselnek, minden albumukat egyedülálló hangulat jellemzi: indie rock és elektro pop zenei hátterek, filmes drónok, varázslatos, misztikus vagy feszült atmoszférákkal. Találunk kínálatot sport promós filmek alá, pozitív nyári hangulathoz, természetközeli felvételekhez, filmekhez. Ha pedig érzelmes klasszikus dallamokra van szükségünk, akkor is jó helyen járunk.

Hallgassunk le a katalógusba!

Epic Anthemic – Felemelő, inspiráló epikus zenei album. Emelkedő hangszerelés, motiváló és himnikus.

Sport in Motion – Indie elektronica. Tökéletes sportösszefoglalókhoz, aktív tevékenységekhez.

Uptown Indie Party – Pozitív hangulatú indie zene. Ideális motivációs témákhoz, szabadidőhöz, magazinműsorokhoz.

Voyage to Dystopia – Különleges hangulatú drónok és feszültségkeltő atmoszférák.

Daydreams and Moonbeams – Elgondolkodtató, inspiráló gitár- és zongoraszámok.

 

A teljes katalógust itt találod: Deep Syncers

Ha bármilyen zenei kérdésben segíthetünk, lépj velünk kapcsolatba!

 

Ajánlók

LondonSync – Elegáns profizmus

 • Dudas Petra
A LondonSync professzionális stock zenei katalógusát Lucas Friedmann indította el 2014-ben azzal az eltökélt céllal, hogy a filmrendezők, vágók, szerkesztők mindennapi zenei igényeit kielégítse. Mi úgy gondoljuk, sikerült.

Büszkék vagyunk arra, hogy a LondonSync professzionális és modern katalógusát mi képviselhetjük Magyarországon!

Az Egyesült Királyság legkiválóbb zenészeinek és zeneszerzőinek köszönhetjük ezt a profi katalógust. Hatalmas előny, hogy követik az aktuális zenei igényeket; minden album a maga tematikájában változatos műfaji sokszínűséget kínál. Valamennyi zeneszám felépítése a vágók munkájának kedvez: építkező hangszerelés, hangeffektek, kiállások színesítik a felvételeket.

A modern dance és elektronikus pop mellett számos atmoszférikus ambient és drón felvételt is találunk. Feszültségfokozó és kellemes háttérzenékből sincs hiány, legyen szó filmzenéről, show-műsorban való elhangzásról vagy dokumentumfilmről, utazási magazinról. Hiánypótló a romantikus és történelmi drámák alá illő zenei repertoárjuk is.

Reklámok, filmek, sportösszefoglalók, magazinműsorok készítőinek kedvelt zenetára lesz!

Hallgassunk bele a katalógusba!

Sparks will Fly – Lendületes modern nyári pop számok lenyűgöző vokállal, himnikus hangulattal. Reklámokhoz, reality műsorokhoz, partihangulatokhoz.

Barn Dance – Pozitív Folk Pop számok akusztikus gitár, zongora, basszusdob, ukuleles, nagybőgő és dob kíséretében. Kiváló album pozitív promókhoz, magazinműsorokhoz, dokumentumfilmekhez.

Digital Dreams 2 – Dinamikus, fülbemászó és retro elektro-pop rádióbarát énekkel, lüktető basszussal. Kiváló zenék reklámokhoz, promókhoz, retro jelenetindítókhoz és sci-fi drámákhoz.

Reborn from Ashes – Epikus, akciódús hibrid trailer zenék építkező hangszereléssel. Tökéletes album trailerekhez, akció- és kalandfilmekhez, előzetesekhez és drámai témákhoz.

Survive – Epikus, drámai és atmoszférikus hibrid zeneszámok. Filmelőzetesekhez, sportműsorokhoz, promókhoz, akciójelenetekhez.

Deep Division – Drámai, intenzív és epikus neoklasszikus zenék filmszerű hangzásvilággal. Előzetesekhez, történelmi és romantikus drámákhoz, dokumentumfilmekhez.

State of Emergency – Intenzív, drámai és feszültséggel teli zenék baljós hangeffektekkel. Tökéletes zenék drámákhoz, dokumentumfilmekhez és feszültséggel teli jelenethez.

A teljes katalógust itt találod: LondonSync

Ha bármilyen zenei kérdésben segíthetünk, lépj velünk kapcsolatba!

Ajánlók

Modern Farming – Gondtalanul a természetben

 • Dudas Petra
A múlt héten büszkén mutattuk be nektek a legújabb Twelvetones albumot Bruzsa Gábor zeneszerzőnk vidám organikus zenéivel, és nem is gondoltuk, hogy ennyire sokan dicsérik majd – Na jó, valójában sejtettük.

Aki ült már napfelkeltekor tornácon, beszippantva a szalmabálák illatát, szaladgált mezítláb a harmatos fűben, vagy dombtetőn borozgatva búcsúztatta a lemenő napot, átérzi majd az album hangulatát. Gábor a városi irodákba, a sötét vágószobákba is becsempészi a levélkupolák résein átszökő napfény játékát, a tavaszillatot, a konyhából kikúszó friss kenyér aromáját, azt a felhőtlen szabadságot, amikor annyira jó csak úgy lenni, hogy nem érezzük, ha talpunkat böki a kavics, a fakéreg, vagy szálka megy az ujjunkba.

Organikus, optimista zeneszámok akusztikus gitárokkal, groove-okkal és modern hangzással. Tökéletes természeti, kertészeti témák alá, életmódmagazinokhoz.

Hallgassunk bele az albumba!

Kids and Cows – Szuper fülbemászó gyerekbarát zene akusztikus hangszerekkel felhőtlen családi és természeti témákhoz.

Morning Field – Pörgős, energikus hangulat akusztikus gitárokkal, arpeggióval és tapsolással vidám szórakozáshoz és a természeti témákhoz.

Rust – Kellemesen lüktető organikus szám atmoszférikus, éteri hangzással, dallamos akusztikus gitárral és csellóval.

Sunrise on the Meadow – Dinamikus és organikus aláfestő zene ökológiai, baráti és családi témákhoz.

 

A teljes album itt találod: Modern Farming

Soundcloudon is meghallgathatod a montázst: Modern Farming – Montage

Ha bármilyen zenei kérdésben segíthetünk, keress minket bizalommal: Kapcsolat

 

Ajánlók

Primetime Tracks – Prémium minőségű stock zene az InStyle Musictól

 • Dudas Petra
Megtisztelő, hogy a kanadai Primetime Tracks független produkciós zenei könyvtárat a Twelvetones képviselheti Magyarországon. Köszönjük Pedro Costa-nak a bizalmat!

A 2014-ben elindított InStyle Music kiváló minőségű dalokat kínál filmek, sorozatok, tévéműsorok alá, de fiatalos és sporttal foglalkozó témákhoz is találhatunk náluk kedvünkre valót. Zenéik követik a modern zenei trendeket, és a több mint száz album mindegyike precízen meghatározott téma köré épül. Mind a hangszerelés változatossága, mind a kompozíció tökéletesen alkalmazkodik a különböző felhasználói igényekhez.

A Primetime Tracks atmoszférikus, lüktető ambient zenei hátterek mellett a modern pop árnyalataival is jócskán büszkélkedik. Nemcsak rádióbarát nyári pop és dance zenéket találunk a katalógusban, hanem rendkívül igényes hip-hop/trap/urban egyvelegeket is, mindezt vagy chill alapokon, vagy briliáns módon a dramedy sorozatokra jellemző komikus-rejtélyes alapra helyezve. Ez igazán hiánypótló megoldás!

Tudományos-technológiai téma alá is van választék az egészen lassú felvételektől a pörgős elektronikáig. Az epic és hibrid albumok akció és sci-fi történeteket idéznek, ha pedig feszültségkeltő, nyomozós, misztikus hangulat alá keresünk kíséretet, arra is van választék. Nincs hiány vidám akusztikus zenében sem, és találhatunk más országokat felidéző world zenét, vagy ütős rock is. Sőt, természetközeli meditációs zenei kínálat is van.

Hallgassunk bele a katalógusba!

Aspire – Ambient, chill, dream pop, electropop és indie számok egyvelege hangzatos textúrákkal, atmoszférákkal és downtempo ütemekkel. Lendületes, érzelmes, motivációs témákhoz.

Pure Adrenalin – Energiával teli hard rock/metal zenék tele izgalommal, intenzitással és lendülettel. Akciójelenetekhez, sporteseményekhez.

Anthemic EDM Vol. 1 – Merész, epikus és inspiráló. Emelkedett hangulatú, pörgős, fiatalos témákhoz.

Hip-Hop Dramedy Vol. 3 – Játékos, szórakoztató vígjáték modern hip-hop groove-okkal. Sorozatokhoz, reality műsorokhoz kiváló.

Future Bass Vol. 4 – Modern groove-okkal felpörgetett pop és dance zenék. Pozitív, fiatalos, felszabadult.

Ascendence – Erőteljes, epikus hibrid számok előzetesekhez, promóciókhoz és drámai felvételekhez.

Science and Technology Vol. 2 – Drónok, lüktető szintetizátorok és ütős elemek együttes ambient hangzása.

 

A teljes katalógust itt találod: Primetime Tracks

Ha bármilyen zenei kérdésben segíthetünk, lépj velünk kapcsolatba!

Ajánlók

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás