Blog

Segítség globális sávszélesség lassulás miatt

 • Faltay Csaba
Segítéség a zenekeresésben és a letöltésben minden felhasználónk számára.

Kedves Twelvetones Felhasználók!

A COVID-19 miatt lényegesen megnőtt az adatforgalom világszerte, nagyrészt a videó stream-nek köszönhetően, így sajnos rajtunk kívülálló okokból előfordulhat, hogy az ország bizonyos pontjain – és szolgáltatótól függően – az oldal betöltési sebessége és a letöltés sebessége a szokásostól eltérő lehet.

Igyekszünk mindent megtenni azért, hogy a szolgáltatás minél gördülékenyebb maradjon, így azok számára, akik elakadnak a munkában, a lehető leghamarabb segítünk!

Ha nem tud zenét keresni: küldje el nekünk, milyen típusú zenére van szükség, és mi hamarosan küldünk egy playlist-et.

Ha nem tud letölteni: ossza meg velünk a kiválasztott zenét vagy a kész playlist-et, és elküldjük valamilyen fájlküldő szolgáltatással.

Reméljük, hamarosan megnő a szolgáltatók kapacitása, így nem lesz érzékelhető a sávszélesség csökkenése.

Keressen minket, ha gond van!

A Twelvetones csapata

 

 

 

Hírek

So this is Christmas

 • Faltay Csaba
So this is Christmas, And what have you done, Another year over, And a new one just begun
“So this is Christmas
And what have you done
Another year over
And a new one just begun
And so this is Christmas
I hope you have fun
The near and the dear one
The old and the young
A very Merry Christmas
And a happy new year
Let’s hope it’s a good one
Without any fear”
Hírek

Twelvetones zene egy Netfilx sorozatban

 • Faltay Csaba
Bruzsa Gábor zeneszerző nagyszerű Hanghang albuma egy Netflix sorozatban hallható.

Az Arthdal Chronicles egy Netflix-en futó nagysikerű koreai fantasy sorozat, amely epizódjaiban a Hanghang albumon szereplő zenék közül is válogattak a film alkotói. Bruzsa Gábor zeneszerző albuma a keresőben a képre kattintva érhető el.

 

Nagyon köszönjük Hi-Five lelkes csapatának, a dél-koreai al-kiadónknak a nagyszerű munkát! A film trailer itt nézhető meg!

Ha rendelkezik Netfilx előfizetéssel a sorozatot ide kattintva nézheti meg!

Kép forrása: Netflix
Hírek

Itt szüret! Még több stock zene a kínálatban.

 • Faltay Csaba
Jól indul nálunk a szüreti szezon, és príma stock zene évjáratnak nézünk elébe. Az általános fajták mellé igazi "csemege zenéket" is beraktunk a puttonyba. A tőkéken megértek az angol fajták, de eredeti francia stock music fürtökből sem lesz hiány!

Jól indul nálunk a szüreti szezon, és príma stock zene évjáratnak nézünk elébe. Az általános fajták mellé igazi “csemege zenéket” is beraktunk a puttonyba. A tőkéken megértek az angol fajták, de eredeti francia stock music fürtökből sem lesz hiány! Lássuk, hát mit viszünk a pincébe az idei szezonban:

Bibliotheque Music

Finom asztali borra, mindig is szűkség van, így általános katalógusból sem lehet elég. A Bibliotheque zenetár minden tartalmaz, aminek egy modern katalógusban az audio-vizuális tartalom gyártásához szűkséges.

Kedvenc album: The Beat: Tribal Percussive

In Picture

A speciálisan trailer gyártásra  katalógus a könyvtárzene fröccs bora. Trendi, pezsgő és nem lehet megunni. Bármikor, bármi mellé (illetve alá) működik.

Kedvenc album: Gently epic

The Box

Az almabor, kb. annyira nagybetűs bor mint a szörp, de mégis megvan a helye az italok világában. Így van ez a reklámra szánt zenékkel is. A The Box katalógus nem is okoz csalódást, ha az étkezések között, akarom mondani a TV műsorok között kell egy kis frissülés, vagyis zene. Na mindegy. Tehát ha cider and black, akkor The box. Érthető, nem?

Kedvenc album: Cinematic Indie Vol. 2

Squirky Music

A desszert borokról se feledkezzünk meg. Ki tudna ellenállni egy kis aszúnak egy jó almalepény mellé. Ezt a egyedi ízt hozza az albumok képregényszerű dizájnja és a műfajok izgalmas ötvözete.

Kedvenc album: Dark Trippy Beats

Jambaar Music

Mit is kívánhat az ember Franciaországból, ha nem egy jó üveg vörösbort, vagy egy jó kis hip-hop (ha tetszik urban) katalógust. Egyedi, tradicionális eljárással készül manufaktúra jellegű zenék egyenesen Bordeaux-ból. És ez tényleg nem vicc, ide van bejegyezve a cég. Őrület.

X-ray Sounds

Ha borokról értekezünk, akkor nem maradhat el a törköly pálinka sem. Bár katalógus kicsi, de nagyon üt. Azt mondta az öreg Kiss…

Egészségünkre!

Stock Music Magyarország legváltozatosabb gyűjteményéből!

Egyszerű. Gyors. Jogtiszta.

Photo by Vera Cires
Hírek

Az augusztusi nagy stockzene-aratás

 • Faltay Csaba
Beérett a nyári szervezési munkák, így az aratás idejére igazi jó termést tudunk betakarítani.

Beérett a nyári szervezési munkák, így az aratás idejére igazi jó termést tudunk betakarítani. Olyan, a műfajokat tekintve változatos, és a legkiválóbb minőségben elkészített, de mégis jellegzetes ízzel bíró mindegyik új stock zene katalógusunk, hogy a legszigorúbb agronómus sem találna fogást az idei termésünkön. A titok a minőségi termőföld – amit a mostani újdonságoknál a brit szigetek és Hollandia biztosított, a megfelelő szakértelem – a szerzők között ismert zeneszerzőket találunk, valamit a modern háztáji gazdálkodás, amit az alább felsorol stock music kiadók által alkalmazott korszerű stúdiótechnika nyújtott. Lássuk hát az “árut”:

9lives

Ez a birt kiadó egy igazi sokfunkciós traktor, amit attól függően kapál, vet vagy öntöz, hogy mit kötünk mögé. A több mint 150 album között mindet megtalálunk, amit egy jó gazdaság adhat, a kézműves country joghurttól, egészen a zsákos pop/rock búzáig. Ha nagybani felhasználó vagy, ne habozz, ide látogass el!

Kedvenc album: Reflective Journey

 

Collision Course Music

Modern , elektronikus trailer zene egy Holland mintagazdaságból. A katalógus nem túl nagy, de viszont a minőség elsőrendű. Az elektronikus “epic” hangzás kedvelőinek ez a katalógus egy igazi csemege.

Kedvenc album: Battleship

Crossbreed Music

Milyen lenne egy tanya kutya nélkül? Még elképzelni is nehéz, viszont valahogy nem is a fajtiszta pudli jut eszünkben miközben felidézzük egy farmgazdaság jellegzetes képét. Crossbreed, vagyis keverék, kevésbé előkelő nevén korcs, a megfelelő választás igazi tanyasi kutyának. Elrettenti a rosszban sántikáló látogatót, összetereli az állatokat, megeszi a maradékot, és még kedves is üdvözöli a gazdit minden reggel. Ő a tanya lelke. Kérhetünk-e ennél többet egy ilyen nevű kiadótól?

Kedvenc album: Uplifting EDM

 

Evolving Sounds

Egy másik trailer kiadó is szerepel az eheti ajánlatunkban, ez egy igazi biogazdaság az Egyesül Királyságból, ahol még az elektronikát is bicikligenerátorral készítik. A változatosabb műfaji kínálat miatt itt szinte minden műfajú filmhez található megfelelő előzetes. A manapság divatos hibrid hangzást a modern, lendületes elektronika mellett igazi élő nagyzenekar biztosítja ezzel komoly emberi izomerőt téve a termény végső izébe. Érdekesség képpen magyar vonatkozása is van a zenéknek, mert a zenekari stúdiófelvételek Budapesten készültek, szorgos hazai kezek által.

Kedvenc album: Rogue

Gargantuan Music

Három a magyar igazság, ahogy a mondás is tartja, így ide kívánkozik még egy elsősorban trailer-ek gyártására specializálódott katalógus is. A BAFTA díjas R. Simeon Bowring által alapított kiadó a trailer albumok mellett egy Gargantuan Creative sorozatot is készít, amely elsősorban a reklám és TV-s piacot célozza meg. Maradva a mezőgazdasági hasonlatoknál, egy kétélű kerti kapa mindig jól jön.

Kedvenc album: Epic Stargazing Indie

 

Sauce Music

Ha viccesen szeretném zárni ezt az ajánlót, akkor azt mondanám, hogy az eddigiek jól nyakon öntjük egy kis szósszal, és akkor minden még jobb lesz. De nem akarom ennyire humorosan zárni, így csak annyit árulok el, hogy mindent, amit egy a jóminőségű brit zenéről gondolunk az ebben a katalógusban benne van.

Kedvenc album: Grit

 

Stock Music Magyarország legváltozatosabb gyűjteményéből!

Egyszerű. Gyors. Jogtiszta.

Photo by Joao Marcelo Marques on Unsplash
Hírek

Atomica Music Libary – a nyári nagy stock zene bumm!

 • Faltay Csaba
Az Atomica Music Library több kisebb katalógusból áll összes, és mostantól elérhető a Twelvetones stock music zenekeresőben.

Igazi bombasztikus hírünk van, ha lehet ezzel az olcsó és rossz poénnal kezdeni. A több kisebb katalógust is magába foglaló Atomica zenetár elsősorban reklám és TV felhasználás számára írott stock zenéket tartalmaz.

A katalógusok:

 • Atomica – Több mint 350 album, szinte minden műfajt átölelő kínálat.
 • Catch Phrase – Szűkség van egy jó zenei szlogenre angolul? Itt megvan
 • Dark Horse Music – Több mint 120 vegyes műfajú nagyszerű album.
 • Dark Horse Vocal – Vokális pop, rock, indie, r’n’b, sláger szerű dalok.
 • Elekt Music – Minden ami csak 220V-tal működik, vagyis csak elektronikus zenék.
 • Forza trailer & sound design – Trailer zenék és hozzá az összes effekt, amitöl ütni fog.
 • Merge – Modern akusztikus és hibrid zene reklámhoz és üzleti filmekhez
 • Minimalism – Hát talán ezt nem kell nagyon megmagyarázni
 • Signal – Szignál vagy főcím kell valamihez? Akkor ez az albumokkal pipa…
 • Session Music – Zenék, amit zenészek játszanak hangszereken egy stúdióban.
 • Spot Society – Nagyon reklám, de nagyon jó. Ezekkel a zenékkel minden terméket el lehet majd adni…
 • Torque Elements – Csat, csat, zitty, zutty és társaik.
 • Torque Music – Apró zenei elemek, ha rövid de velős az üzenet.
 • Undercurrents Music – TV és filmzene a vágók ízlése szerint megírva.

A zenekereső itt található!

Jó zenehallgatást kívánunk!

 

 

 

 

 

Hírek

Nyári rendrakás a polcon

 • Faltay Csaba
Kivezetjük a kevésbé népszerű könyvtárainkat a kínálatból, és helyette trendi, ütős zenéket válogattunk össze. Több, mint 20 új zenetár a Twelvetones stock music kínálatában!

Kivezetjük a kevésbé népszerű könyvtárainkat a kínálatból, és helyette trendi, ütős zenéket válogattunk össze. Ahhoz, hogy mindig a legfrissebb és legjobb zenéket terjeszthessük, átalakítjuk a zenei kínálatunkat, így a következő katalógusok kikerültek a keresőből:

1 Revolution Music, 101 Dark Orchid Music, Altitude Music, Amped, Anonymous Recordings, AXS Music, Beatclock Productions Beats Planet, Beds & Beats, Black Red Gold, Blind Colour, Chroma, Cinematic Tracks, Clear Wave Music, Clockwork Orange Music, CrimeSonics, Critical Mass, Cypher, Deep East Music, Egg Music, Foxhole Records, Homegrown, Hum Tracks, Human Music, Immediate Music, Jolt Trailer Music, Kingdom 2, Klanglobby, Marnie, Music Beyond, Must Save Jane, Parry Music, Push Pop, RPE, Scorched Score Music, Selectracks, Sick Muse Music, Sonic Artifact, Sunstone Recordings, Tele Music, The Den, The Film Music Of Ronald Stein, Valentino, X-ray Dog, Zest

A listában szereplő katalógusok műveit a továbbiakban sajnos már nem tudjuk jogosítani, így kérünk minden kedves felhasználót, hogy a saját gépéről is törölje le a már letöltött zenéket. Együttműködésüket előre is köszönjük!

Jó hír, hogy nem maradunk új zene nélkül, mert több mint 20 új katalógussal gazdagodtunk az elmúlt hetekben, és ennek a nagyszerű bővítésnek még közel sincs vége!

 

 

 

 

Hírek

Új dizájn és új funkciók a Twelvetones stock zene keresőben

 • Faltay Csaba
Új nagyszerű funkciókkal és vadonatúj dizájnnal várjuk a zeneéhes látogatókat. A stock music keresése még soha nem volt ilyen egyszerű és gyors. Pár kattintással máris megvan a keresett stock zene a filmünkhöz!

Új nagyszerű funkciókkal és vadonatúj dizájnnal várjuk a zeneéhes látogatókat. A stock music keresése még soha nem volt ilyen egyszerű és gyors. Pár kattintással máris megvan a keresett stock zene a filmünkhöz!

A keresés gyorsaságát növelő új funkciók:

 • Keresés kategóriák, szerint magyarul (pl.: hangulatok, hangszerek)
 • Hullámforma kép minden találathoz
 • Keresés a zene pontos hossza alapján
 • Csak a “Fő változatok” megjelenítése
 • Saját tag-kezelő
 • Lejátszási lista sorrendjének változtatása
 • Keresés találatainak mentése
 • Állítható méretű információmegjelenítés
 • Relevancia szerinti keresési találatok lista

Zenekereső

Hírek

Változatos és egészséges stock zenék

 • Faltay Csaba
Augusztus első napja sem maradhat új stock zenék nélkül. Egészen a messzi Ausztráliáig szörföltünk az egyik új stock music katalógusért, amely másik két brit production music zenetárral gazdagítja az eddigi kínálatot.

Egy ősi bölcsesség kínálkozik a heti blog bejegyzés elé, ami így hangzik: “A változatos zenei kínálati, olyan fontos egy tökéletes audiovizuális produkcióhoz, mint a kiegyensúlyozott étrend az egészséges életmódhoz.” Maradva az étkezése analógiáknál, 2 nagy vegyestál és egy bio házi desszert áll a mai poszt fókuszában.

All Sorts Music

Több mint 100 albumos masszív gyűjteményhez egy extra All Sorts (of) Drama nevű kis katalógus is tartozik. Ahogy a neve is mondja, itt tényleg mindenféle stock zene megtalálható, és minden igen kimagasló  minőségben.  Szerencsére most már nem kell Ausztráliáig hajózni, ha valaki szeretné használni ezeket a hangfelvételeket, a mi konténerbe raktuk és áthoztuk az óceánon, így most már megtalálható a mi zenekeresőnkben.

Kedvenc album: Predator

PMOL

A PMOL a Production Music Online rövidítése, ami elég jól körülírja a cég tevékenységét. A katalógusban majdnem 200 szuper stock zene album várakozik a lelkes felhasználóra, ezzel tulajdonképpen átölelve a szinte teljes zenei műfajpalettát, így mondhatjuk, hogy a PMOL c a stock music világ svájci bicskája, ha élhetünk ezzel a képzavarral.

Kedvenc album: Pop goes massive

 

The Gold Leaf Music Library

Mi is maradhatna a végére, mint egy igazi ékszer. Ennél a stock zene katalógusnál inkább az egyediség dominál, mintsem a teljes zenei paletta lefedése. Ha egyedi, igazi jó értelembe vett iparosmunkával elkészített egyedi hangulatú felvételeket keres valaki, akkor itt egy arany(!)bányára lelt. Itt igazán prímán megfér egymás mellett a nem igazán fősodrú elektronika, az akusztikus zene és a world music

Kedvenc album: North Sea Spirit

Jó étvágyat!

 

Stock Music Magyarország legváltozatosabb gyűjteményéből!

Egyszerű. Gyors. Jogtiszta.

 

Photo by Dan Gold on Unsplash

 

Hírek

Üdvözlünk a fedélzeten!

 • Faltay Csaba
3 brit és 1 német kiadóval bővült a választék ezen a szép nyári héten. Minden nálunk található katalógust magas minőségi kritériumok szerint emelünk be a kínálatunkba, hogy minél hamarabb megtalálható legyen a filmhez illő legmegfelelőbb stock zene, és ne kelljen átverekedni magunkat felesleges és használhatatlan hangfelvételeken.

Új hét, új stock music katalógusok most csak Európából. Négy prémium minőségi igazi Jolly Joker katalógus üdvözölhetünk a fedélzeten. Bár mindegyik rendelkezik egyedi zenei arculattal, kissé eltérő műfaji kínálattal, de a legszilárdabb közös pont a megkérdőjelezhetetlen minőség, amelyekkel ezeket a műveket megírták és a hangfelvételeket elkészítették.

Artful Production Music

Az 1992-es alapítás óta a katalógust számos alkalommal használták a világ 60 országában. A sok tapasztalattal rendelkező média zeneszerzőkből álló alkotócsapat csupa olyan albummal gazdagított a gyűjteményt, amelyek megírásakor az elsődleges szempont a funkcionalitást volt. Ebben a katalógusban mindenki csak olyat művet talál, ami működik képsorokkal együtt.

Kedvenc album: Perception 2

 

Brilliant Music

A londoni Soho mélyén található legendás Dean Streat Studio-ban 200.-ben alapított kiadó igazi zenei csemegéket kínál a megszokott stílusok mellett. Az eklektikus gyűjteményből kiemelkednek izgalmas world music albumok, príma dalok és egy jó adag ismert dallam feldolgozása a legkülönfélébb stílusokban.

Kedvec album: Creative folk

 

CosMind

A német CosMind kiadó alapítója, és vezetője Frank Loef zeneszerző, producer és stúdiózenész, aki olyan legendákkal dolgozott, mint Antonio Carlos Jobim vagy Taj Mahal, és egy Oscar jelöléssel valamint, Golden Globe díjjal is büszkélkedhet. Mit mondhatnánk ezután az általa vezetett kiadóról?  Talán annyit az alapítójához hasonlóan egy világszám!

Kedvenc album: Light drama – Scores

 

Lemoncake

A kiadó alapítói Peter Oldroyd és Gary Scargil, akik a kilencvenes évek és kétezres évek legendás és népszerű Dead Good Music alapítói és kreatív vezetői voltak. Hitvallásuk, hogy a zene szeretetét vissza kell emelni a zeneműkiadásba, és a zeneszerzőt kell az első helyre helyezni. Ha a szerző boldog, akkor a zenei is jó lesz. Ennek az egyszerű, de fontos filozófiának az eredményét meg is lehet hallgatni a katalógus bármelyik albumán.

Kedvenc album: Crime time

Hírek

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás