Art series

Bemutatjuk az egyedülálló Art sorozatunkat – a korszakokon átívelő zenei kincsesbányát. Fedezze fel a klasszikus és kortárs zenét kiválóan ötvöző magyar zeneszerzőink műveit, akik olyan legendás mesterek örökségét viszik tovább, mint Bartók, Kodály vagy Ligeti.

Ismerje meg a legkiválóbb magyar zenészek felvételeit, melyeknek minden dallamában érződik a sokévnyi tapasztalat és gyakorlás. A Twelvetones Art Series egyenesen Közép-Európa szívéből kínálja eredeti népi dallamok, színvonalas világzenei felvételek és lenyűgöző klasszikus kompozíciók gazdag szövevényét.

Válogasson katalógusunk színes kínálatából, melynek minden hangjegyében az időtlen zene találkozik a határtalan kreativitással.

Analog remains

Egyedi effektezést és hangszíneket használó, kortárs hangzású, szóló elektromos zongora album. A darabok széles műfaji skálán mozognak a modern dzsessztől, az érzelmes balladákon keresztül egészen a sci-fi atmoszférákig.

Katan

A Gyűrű dallal országos sikereket elérő Katan zenekar album immár elérhető zenetár változatban is. Magyar népdalok modern hangszerelében, kitűnő muzsikosokkal és egyedi hangzással.

The Monarchy

Időutazás a néhai Oszrák-Magyar Monarchia területére.

Az éttermi cigányzenekar hangszerelését idéző művek változatos zenei világa a terület szinte összes nagyobb kultúráját érinti, szerepel a válogatásban magyar csárdás, szerb koló, de osztrák sramli is. A javarészt városokhoz köthető műcímek megkönnyítik a tájékozódást a felvételek között és egyúttal a zene hangulatát is leírják pl.: The Castle of Drakula, Danube river cruise vagy Svejk.

Piano Stories

A Piano Stories (Történetek zongorára) album olyan darabok gyüjteménye, melyek a mai ember mindennapjairól mesélnek nekünk. Változatos atmoszférájú zenék ezek, melyek különféle hangulatokat, lelkiállapotokat jelenítenek meg.

Minden tracknek megvan a maga sajátos, önálló világa, melyek a XX. század olyan emblematikus stílusaiban tárulnak elénk, mint az impressziunizmus, poszt-romantika, vagy a repetitív kompozíciós metódus.

Bár a darabok igen különböző karaktereket képviselnek – van köztük bájos, gyermeki, melankolikus, szomorú, vagy éppen depresszív -, két jellemzőjük mégis közös: mindegyikük emberi hangulatokat ábrázol, valamint mindegyikük egy csodálatos koncertzongorán, a világhírű Steinway zongoragyár D modelljén szólalnak meg.

Minden műnek van 30 mp-es és 60 mp-es változata is.

Universe

Karakteres vonósnégyes darabok, futurisztikus elektronikus hangzásokkal és ütőhangszerekkel kísérve

A Universe (Univerzum) album egy lélegzetelállító utazás a Nagy Bummtól az élet születésig (Beginning Of Life), elhaladva az Aldebaran óriáscsillag mellett (Aldebaran, The Orange Giant) egy elektronfelhőn át (Elctron Cloud) elérve egy halott világot (Dead World). Mindegy egyes kompozíciónak saját mikrokozmosza van, a legkisebb részecskétől (Particles) a határtalan űr pulzáló vonósain (Endless time) át az atonális káoszig (Chaos).