Az augusztusi nagy stockzene-aratás

  • Faltay Csaba
Beérett a nyári szervezési munkák, így az aratás idejére igazi jó termést tudunk betakarítani.

Beérett a nyári szervezési munkák, így az aratás idejére igazi jó termést tudunk betakarítani. Olyan, a műfajokat tekintve változatos, és a legkiválóbb minőségben elkészített, de mégis jellegzetes ízzel bíró mindegyik új stock zene katalógusunk, hogy a legszigorúbb agronómus sem találna fogást az idei termésünkön. A titok a minőségi termőföld – amit a mostani újdonságoknál a brit szigetek és Hollandia biztosított, a megfelelő szakértelem – a szerzők között ismert zeneszerzőket találunk, valamit a modern háztáji gazdálkodás, amit az alább felsorol stock music kiadók által alkalmazott korszerű stúdiótechnika nyújtott. Lássuk hát az „árut”:

9lives

Ez a birt kiadó egy igazi sokfunkciós traktor, amit attól függően kapál, vet vagy öntöz, hogy mit kötünk mögé. A több mint 150 album között mindet megtalálunk, amit egy jó gazdaság adhat, a kézműves country joghurttól, egészen a zsákos pop/rock búzáig. Ha nagybani felhasználó vagy, ne habozz, ide látogass el!

Kedvenc album: Reflective Journey

 

Collision Course Music

Modern , elektronikus trailer zene egy Holland mintagazdaságból. A katalógus nem túl nagy, de viszont a minőség elsőrendű. Az elektronikus „epic” hangzás kedvelőinek ez a katalógus egy igazi csemege.

Kedvenc album: Battleship

Crossbreed Music

Milyen lenne egy tanya kutya nélkül? Még elképzelni is nehéz, viszont valahogy nem is a fajtiszta pudli jut eszünkben miközben felidézzük egy farmgazdaság jellegzetes képét. Crossbreed, vagyis keverék, kevésbé előkelő nevén korcs, a megfelelő választás igazi tanyasi kutyának. Elrettenti a rosszban sántikáló látogatót, összetereli az állatokat, megeszi a maradékot, és még kedves is üdvözöli a gazdit minden reggel. Ő a tanya lelke. Kérhetünk-e ennél többet egy ilyen nevű kiadótól?

Kedvenc album: Uplifting EDM

 

Evolving Sounds

Egy másik trailer kiadó is szerepel az eheti ajánlatunkban, ez egy igazi biogazdaság az Egyesül Királyságból, ahol még az elektronikát is bicikligenerátorral készítik. A változatosabb műfaji kínálat miatt itt szinte minden műfajú filmhez található megfelelő előzetes. A manapság divatos hibrid hangzást a modern, lendületes elektronika mellett igazi élő nagyzenekar biztosítja ezzel komoly emberi izomerőt téve a termény végső izébe. Érdekesség képpen magyar vonatkozása is van a zenéknek, mert a zenekari stúdiófelvételek Budapesten készültek, szorgos hazai kezek által.

Kedvenc album: Rogue

Gargantuan Music

Három a magyar igazság, ahogy a mondás is tartja, így ide kívánkozik még egy elsősorban trailer-ek gyártására specializálódott katalógus is. A BAFTA díjas R. Simeon Bowring által alapított kiadó a trailer albumok mellett egy Gargantuan Creative sorozatot is készít, amely elsősorban a reklám és TV-s piacot célozza meg. Maradva a mezőgazdasági hasonlatoknál, egy kétélű kerti kapa mindig jól jön.

Kedvenc album: Epic Stargazing Indie

 

Sauce Music

Ha viccesen szeretném zárni ezt az ajánlót, akkor azt mondanám, hogy az eddigiek jól nyakon öntjük egy kis szósszal, és akkor minden még jobb lesz. De nem akarom ennyire humorosan zárni, így csak annyit árulok el, hogy mindent, amit egy a jóminőségű brit zenéről gondolunk az ebben a katalógusban benne van.

Kedvenc album: Grit

 

Stock Music Magyarország legváltozatosabb gyűjteményéből!

Egyszerű. Gyors. Jogtiszta.

Photo by Joao Marcelo Marques on Unsplash
Hírek