Bemutatkozik a Twelvetones Blog!

  • Praczki Marton

Üdvözlünk mindenkit, akit érdekel a könyvtárzene és persze azokat is akik csak erre tévedtek!

Ennek a blognak a célja az, hogy könnyű és átlátható cikkeket nyújtson a magyarországi zenefelhasználás csínjáról-bínjáról különös figyelemmel az úgynevezett „stock music”-ra amit itthon Magyarországon, könyvtárzeneként vagy konzervzeneként ismerhetünk.

A cikkek három kategóriába fognak tartozni az egyik a „Hogyan kell…?” nevet viseli a másodikat „Mi is az a…?” néven találjátok a harmadik pedig „Ajánlók” néven lesz elérhető.
A „Hogyan kell” kategóriában rövid leírásokat fogunk feltölteni, például „Hogyan kell akció zenét választani” vagy „Hogyan győződhetek meg arról, hogy jogtisztán használok zenét a filmjeim alatt?” míg a „Mi is az” kategóriában inkább olyan szövegekre fogunk koncentrálni amiből többet tudhattok meg arról, hogy miként épül fel a magyar jogrendszer erre vonatkozó része, mik is azok a közös jogkezelők és hasonlók.
Az ajánlók alatt pontosan azt fogjátok találni amit gondoltok: ajánlókat. Itt különböző könyvtárzene albumokat fogunk elemezni, azok ideális felhasználását, és hogy mit gondolunk róluk.

Ha van bármi, amiről szeretnétek hogy írjunk vagy nyomozzunk egy kicsit azt írjátok meg a cikkek alatti kommenteknél és mihamarabb írunk róla!

Remélem tetszeni fog amit láttok és hogy kérdéseitekre válaszokat találtok!

Hírek