Flaming Rune – Szimfonikus goth rockzene a Storyum zenekar előadásában

  • Dudas Petra
Büszkén mutatjuk be a Twelvetones legújabb albumát, amely egy igazán lendületes, vagány és modern zenekar közreműködésével jöhetett létre. Szimfonikus epic goth hard rockzene érzelmes és erőteljes női énekkel.

Naiv gondolat volt tőlem, amikor azt mondtam, hogy csak belehallgatok a számokba, aztán folytatom tovább a dolgom… Na persze. Háromnegyed órával később megkérdeztem Janik Joe-t, a zenekar alapítóját, hogy lesz-e Budapesten koncertjük. Elárulom: lesz. 🙂

A Storyum zenekar a szimfonikus és epic szinti motívumokkal inspirál, miközben egy éteri, mégis borongós, misztikus éllel megszólaló női énekhang a hallgatók érzelmeit küldi hullámvasútra. Ütős doblással, elektronikus lüktetésekkel, metál gitárriffekkel megpörgetve pezsdítik fel a közönséget. A dalok fülbemászók, a szövegek tartalmasak, kifejezők.

Szeretjük azokat a zeneket, amik nemcsak koncerten vagy a háttérben hallgatva nyújtanak élvezetet, hanem stock zeneként is újraértelmezhetők, felhasználhatók. Ezen a ponton ismét eljutunk arra, amit időnként hangoztatunk: a stock zene nem művészeti, hanem üzleti kategória. Nem a minőséget definiálja, hanem a felhasználás mikéntjét, és ez nagy különbség!

A Flaming Rune szimfonikus goth rock album tökéletes választást sport- és akciófilmekhez, promókhoz, reklámokhoz.

Hallgassunk bele az albumba!

Mother – Fülbemászó és erőteljes rock/metal dal gitárriffekkel és atmoszférikus szintetizátorokkal. Lázadó tiniket felvonultató műsorok alá is kiváló választás.:)

Own Ghost – Élénk, szenvedélyes rock/metal dal, fényes szimfonikus hangokkal, ambient szintetizátorokkal, dobokkal, riffekkel. Éteri, dallamtapadást okozó vokál, gyönyörű, mély dalszöveg.

All InErőteljes disco-rock, hard-rock szám gitárriffekkel, ismétlődő dobtémákkal, a legpörgősebb jelenetekhez.

Higher – Vészjósló, misztikus dal. Kiváló szuperhősös, világmegmentő témák, promók alá. Gitárriffek, fülbemászó refrén, erőteljes és lendületes szinti felvezetések.

HalfMoon – Közel-keleti hangulat, arab hangzás és szenvedélyes ének; misztikus, veszélyes és elbűvölő.

A teljes album a Twelvetones zenekereső oldalán meghallgatható: Flaming Rune – Storyum

Soundcloud montázs: TWPM055 Flaming Rune – Storyum Montage

Bármilyen zenei kérdésben fordulj hozzánk bizalommal!

Követhetsz minket facebookon is: Twelvetones Production Music

Ajánlók