Legends – Epikus és hősies

  • Dudas Petra
Bemutatjuk a legújabb Twelvetones albumot Antovszki Péter zeneszerzőnk csodálatos nagyzenekari számaival! Diadalmas, hősies stock zenéi tökéletesek akcióhoz, sporthoz, fantasy és kaland témák alá, drámai felvételekhez.

Az albumon található felvételek nem mellőzik  a különleges atmoszférát. Minden zeneszám egy önálló történet, legyen szó egy új világ felfedezésével járó kalandról, veszélyes küzdelembe vonulásról, vagy egy hős nehéz útjáról és méltó jutalmáról.

Nem újdonság, ha azt írom, Péter zenéi bekúsznak a bőrünk alá, hogy ott megalkossák saját legendájukat. Ezek a történetek pedig méltó kiegészítői az alájuk illesztett képi tartalomnak. Életre keltik és megtöltik érzelemmel, hangulattal.

Mindig mondjuk, hogy nagyon nehéz igazán jó epikus nagyzenekari művet írni, és büszkék vagyunk arra, hogy Antovszki Péter munkái által a Twelvetones stock zenei kínálata is egyre több ilyen felvétellel bővül!

Hallgassunk bele az albumba!

Rescue Ship – Epikus, dallamos, felemelő trailer zene szuperhős témával és lüktető dobokkal.

Malfunction – Lassan épülő epikus hibrid szám torz elektronikus hangszerekkel, a végén erőteljesen dübörgő, gyors dobokkal és hangdizájn elemekkel.

Slow Descending – Emelkedett hangulatú és érzelmes trailer zene vonósokkal, epikus rézfúvós témával, kórussal és elektronikus hangszerrel. Hősies és mindenre elszánt.

Stolen Memories – Hibrid zene szívszorító rézfúvós dallammal, lüktető vonósokkal és szóló csellóval. Keserédes romantika és hősiesség.

 

A teljes albumot itt hallgathatod meg a Twelvetones oldalán: TWPM 057 Legends – epic trailer

Soundcloud montázs: TWPM 057 Legends – Montage

Bármilyen zenei kérdésben forduljon hozzánk bizalommal!

Hírek