Say hello to our new libraries Peanut! Ta-da!

  • Faltay Csaba
Nagyszerű brit és amerikai zenetárakkal bővült a stock zene kínálatunk. Igazi kézműves gyűjtemény a miénk, mert minden új katalógust egyesével meghallgatunk, így csak ellenőrzött forrásból szállítjuk a kedves felhasználó füléhez! :-)

Nagyszerű brit és amerikai zenetárakkal bővült a stock zene kínálatunk. Igazi kézműves gyűjtemény a miénk, mert minden új katalógust egyesével meghallgatunk, így csak ellenőrzött forrásból szállítjuk a kedves felhasználó füléhez! 🙂

Addictive Tracks

Addictive Tracks

Ez terjedelmes londoni zenetár, pillanatnyilag 188 vegyes műfajokat felsorakoztató albummal rendelkezik. Külön érdekesség, hogy kérésre minden zene hozzáférhető ún. „stem” vagyis hangszercsoportok szerinti lebontásban. Nem kellenek  a dobok? Meg kell tolni a vonóskart? Nem gond, csak kérje tőlünk a sávokat!

Kedvenc album: Electro Swing

Trax4Pro Music

Sokat elárul a vegyes olasz-amerikai katalógus neve a benne található zenékről. Kifejezetten TV és reklám felhasználásra tervezett változatos igazi production music zenék. A további leírás helyett inkább álljon itt a cég hitvallása:

„We believe passionately in music, good food, great friends, broadened horizons + a spirit of adventure. We are also 100% positive the world would be a better place if everyone buy at least one of our track! :-)”

Kedvenc album: Positive Energy

 

Ez a beszélő nevű katalógusok ajánlója, így nem csoda, ha csak azt tudjuk mondani, hogy nagyon igényesen megírt, művészi jelleggel megvalósított zenéket tartalmaz ez a nem igazán a tucat stock music vonalat követő zenetár. Ha valaki igazi inspirációt keres a képeihez, akkor itt érdemes kutakodni. De  a munka közbeni zenehallgatásra elindítja bármelyik albumot, ert garantáltan nem fog csalódni!

Kedvenc album: Star Glazing

 

 

Hírek