UBM Media – profizmus és változatosság

  • Faltay Csaba
Németország egyik legizgalmasabb független kiadójával kötöttünk szerződést, egymás katalógusainak képviseltére.

Igazán nagyszerű együttműködés kezdődött a UBM Records és a Twelvetones között, amelynek keretében mi képviseljük az UBM Media stock zenei katalógust itthon, ők pedig a Twelvetones katalógusait terjesztik Németországban, Ausztriában és Svájcban Az UBM-et, Németország egyik legizgalmasabb független kiadóját, Uwe Buschkötter zeneszerző alapította 2003-ban, a produkciós zenék mellett pop és kortárs katalógus is tartozik a cég portfoliójához. Az egészen kivételes produkciós minőség elképesztő változatossággal párosul, így nyugodtan mondhatjuk, hogy itt tényleg mindent megtalálható, ami egy jó TV műsorhoz vagy online anyaghoz kell.

Hallgassunk bele a több mint 340 albumot tartalmazó katalógusba!

 

UBM 2358 Football

Nem is kezdhetnénk mással ezt az összefoglalót egy német kiadó esetén, mint egy igazi fociműsorokhoz tartozó albummal. Hamisítatlan szurkolói rock himnuszokkal teli album felidézi a felejthetetlen stadion hangulatot, amikor a rajongók éneklik kedvenc csapatuk indulóját. „Jó estét, jó szurkolást!”

UBM 2388 Scenic Wideness

Lenyűgöző kompozíciókkal teli ez az album, amelyek nyugalmat sugároznak, de közben olyan drámai témákról is szólnak, mint az éghajlatváltozás vagy egyéb természeti jelenségek. Ami azonban mindegyik műben közös, hogy egy hatalmas, végtelen tér érzését ragadják meg.

UBM 2453 Blockbuster

Lehet-e elég a trailer típusú „epic” zenékből? Hát nyilván nem. De szerencsére az UBM katalógusban is szereplenek szép számmal. Itt is van egy nagyszerű példa, amiben minden van, ami a műfajhoz kell, gigantikus dobok, kórus, nagyzernekar és elektronika. Már csak az ütős képek hiányoznak.

UBM 2465 Straight to VHS – 80s Themes & Atmospheres

Igazi különlegesség a 80-as évek világát kedvelőknek. Múltidéző retro videós zenék, a VHS tékák hőskorából ínyenceknek.

UBM 2429 E-Mobility

Ez 17 tökéletes háttérzene olyan témák feldolgozásához add zenei kulisszát, mint a mobilitás, a várostervezés és a társadalmi változások. Túlnyomórészt optimista és semleges hangvételű elektronikus hangszerelésű zenék prímán illenek a legváltozatosabb képi világhoz, így TV műsorok és online videók állandó kedvenceivé vállhatnak nagyon hamar.

UBM 2287 Electronic Dance Music – Vibrant EDM

Az EDM az utóbbi időben a klubok világából átköltözött a vágószóbák számítógépjeiébe is, egyre többször kerül online filmek, vagy TV műsorok zenei közé. Progressive house, holland house, EDM vagy future house, mindezek a műfajok megtalálhatók ezen az albumon, hogy kiegészítsenek bármilyen party hnagulatú adást, valóságshow-t, divatösszefoglalót vagy sporttevékenységet tartalmazó műsort.

 

A teljes katalógust itt találod: UBM Media

 

Ha bármilyen zenei kérdésben segíthetünk, lépj velünk kapcsolatba!

Ajánlók