Üdvözlünk a fedélzeten!

  • Faltay Csaba
3 brit és 1 német kiadóval bővült a választék ezen a szép nyári héten. Minden nálunk található katalógust magas minőségi kritériumok szerint emelünk be a kínálatunkba, hogy minél hamarabb megtalálható legyen a filmhez illő legmegfelelőbb stock zene, és ne kelljen átverekedni magunkat felesleges és használhatatlan hangfelvételeken.

Új hét, új stock music katalógusok most csak Európából. Négy prémium minőségi igazi Jolly Joker katalógus üdvözölhetünk a fedélzeten. Bár mindegyik rendelkezik egyedi zenei arculattal, kissé eltérő műfaji kínálattal, de a legszilárdabb közös pont a megkérdőjelezhetetlen minőség, amelyekkel ezeket a műveket megírták és a hangfelvételeket elkészítették.

Artful Production Music

Az 1992-es alapítás óta a katalógust számos alkalommal használták a világ 60 országában. A sok tapasztalattal rendelkező média zeneszerzőkből álló alkotócsapat csupa olyan albummal gazdagított a gyűjteményt, amelyek megírásakor az elsődleges szempont a funkcionalitást volt. Ebben a katalógusban mindenki csak olyat művet talál, ami működik képsorokkal együtt.

Kedvenc album: Perception 2

 

Brilliant Music

A londoni Soho mélyén található legendás Dean Streat Studio-ban 200.-ben alapított kiadó igazi zenei csemegéket kínál a megszokott stílusok mellett. Az eklektikus gyűjteményből kiemelkednek izgalmas world music albumok, príma dalok és egy jó adag ismert dallam feldolgozása a legkülönfélébb stílusokban.

Kedvec album: Creative folk

 

CosMind

A német CosMind kiadó alapítója, és vezetője Frank Loef zeneszerző, producer és stúdiózenész, aki olyan legendákkal dolgozott, mint Antonio Carlos Jobim vagy Taj Mahal, és egy Oscar jelöléssel valamint, Golden Globe díjjal is büszkélkedhet. Mit mondhatnánk ezután az általa vezetett kiadóról?  Talán annyit az alapítójához hasonlóan egy világszám!

Kedvenc album: Light drama – Scores

 

Lemoncake

A kiadó alapítói Peter Oldroyd és Gary Scargil, akik a kilencvenes évek és kétezres évek legendás és népszerű Dead Good Music alapítói és kreatív vezetői voltak. Hitvallásuk, hogy a zene szeretetét vissza kell emelni a zeneműkiadásba, és a zeneszerzőt kell az első helyre helyezni. Ha a szerző boldog, akkor a zenei is jó lesz. Ennek az egyszerű, de fontos filozófiának az eredményét meg is lehet hallgatni a katalógus bármelyik albumán.

Kedvenc album: Crime time

Hírek