Változatos és egészséges stock zenék

  • Faltay Csaba
Augusztus első napja sem maradhat új stock zenék nélkül. Egészen a messzi Ausztráliáig szörföltünk az egyik új stock music katalógusért, amely másik két brit production music zenetárral gazdagítja az eddigi kínálatot.

Egy ősi bölcsesség kínálkozik a heti blog bejegyzés elé, ami így hangzik: „A változatos zenei kínálati, olyan fontos egy tökéletes audiovizuális produkcióhoz, mint a kiegyensúlyozott étrend az egészséges életmódhoz.” Maradva az étkezése analógiáknál, 2 nagy vegyestál és egy bio házi desszert áll a mai poszt fókuszában.

All Sorts Music

Több mint 100 albumos masszív gyűjteményhez egy extra All Sorts (of) Drama nevű kis katalógus is tartozik. Ahogy a neve is mondja, itt tényleg mindenféle stock zene megtalálható, és minden igen kimagasló  minőségben.  Szerencsére most már nem kell Ausztráliáig hajózni, ha valaki szeretné használni ezeket a hangfelvételeket, a mi konténerbe raktuk és áthoztuk az óceánon, így most már megtalálható a mi zenekeresőnkben.

Kedvenc album: Predator

PMOL

A PMOL a Production Music Online rövidítése, ami elég jól körülírja a cég tevékenységét. A katalógusban majdnem 200 szuper stock zene album várakozik a lelkes felhasználóra, ezzel tulajdonképpen átölelve a szinte teljes zenei műfajpalettát, így mondhatjuk, hogy a PMOL c a stock music világ svájci bicskája, ha élhetünk ezzel a képzavarral.

Kedvenc album: Pop goes massive

 

The Gold Leaf Music Library

Mi is maradhatna a végére, mint egy igazi ékszer. Ennél a stock zene katalógusnál inkább az egyediség dominál, mintsem a teljes zenei paletta lefedése. Ha egyedi, igazi jó értelembe vett iparosmunkával elkészített egyedi hangulatú felvételeket keres valaki, akkor itt egy arany(!)bányára lelt. Itt igazán prímán megfér egymás mellett a nem igazán fősodrú elektronika, az akusztikus zene és a world music

Kedvenc album: North Sea Spirit

Jó étvágyat!

 

Stock Music Magyarország legváltozatosabb gyűjteményéből!

Egyszerű. Gyors. Jogtiszta.

 

Photo by Dan Gold on Unsplash

 

Hírek