Amusicom – Dinamikus háttérzenék

  • Dudas Petra
Megtisztelő, hogy az Amusicom független produkciós zenei könyvtárat a Twelvetones képviselheti Magyarországon. Köszönjük Danny Pelfrey, kétszeres Emmy-díjas zeneszerzőnek a bizalmat!

A Danny Pelfrey által alapított Amusicom könyvtárat a legnagyobb filmstúdiók, tévé- és kábelcsatornák, reklámügynökségek és különféle műsorszolgáltatók világszerte használják. Mostantól  a katalógus Magyarországon is elérhető, a Twelvetones képviseletében!

Danny Pelfrey  maga is zeneszerző, két Emmy-díj, hat BMI-díj és egy Video Premiere Award büszke tulajdonosa. Számos televíziós sorozat és film zenéjét köszönhetjük neki, valamint koncertművei is elhangzottak már.

A katalógus változatos igényeket szolgál ki, főként dinamikus háttérzenéket kínál. Tévéműsorokhoz, sportösszefoglalókhoz, krimi, nyomozós, feszültségkeltő témák alá a legnagyobb a választék, de emberi érzelmeket felvonultató romantikus albumokat is találunk, ahogyan jazz, swing, rock vagy őrült elektronika stílust is.

Hallgassunk bele a katalógusba!

Urgent Grooves 9 – Erőteljes groove-ok különböző hangszereléssel, többek között rock, elektronikus és szimfonikus hangszereléssel.

Music To Shop By 3 – Akusztikus és elektromos pop/rock zenék reklámokhoz, vásárláshoz és utazási műsorokhoz.

Investigation 4 Mystery / Atmosphere – Atmoszférikus, misztikus zenék mélytengeri hangzástól az űrig; szimfonikus zenétől az industrialra jellemző hangszerelésig.

Inspirational – Felemelő, pozitív, inspiráló zenék filmelőzetesekhez, reklámokhoz és promókhoz.

Frontiers In Science & Technology 1 – High tech zene a tudomány, űrkutatás, új technológiák felfedezéséhez, üzleti és kommunikáció videók alá.

 

A teljes katalógust itt találod: Amusicom

Ha bármilyen zenei kérdésben segíthetünk, lépj velünk kapcsolatba!

 

Ajánlók