Jade dragon – epic trailer zene távol-keleti hangszerekkel

  • Dudas Petra
Epic kaland és fantasy trailer zene távol-keleti hangszerekkel. Tökéletes választás akció filmek előzeteseként, harcművészeti vagy küdősport videókhoz, csata és verekedős jelenetekhez, illetve a Távol-Keletről szóló dokumentum filmek kisérőzenéjeként.

Új album készült a Twelvetones gondozásában! Igyekszünk mindig hiánypótló albumokkal érkezni. A Jade Dragon c. abumon kiváló zenéket találunk olyan fantasy és kalandfilm előzetesekhez, ahol fontos a Távolt-Kelet hangzásvilága. Tökéletes választás akciófilmek előzeteseként, harcművészettel vagy küzdősporttal kapcsolatos videókhoz, csatajelenetekhez, Távol-Keletről szóló dokumentumfilmek alá. Fokozatosan építkező epic zenék, melyek könnyen vághatók, köszönhetően a megfelelően elhelyezett kiállásoknak. Hangulatukban váltakozik a feszültség, a drámai harcok érzése, félelem és szorongás, vagy éppen a hősiesség, akció és kaland.

Hallgassunk bele ezekbe az igazán eredeti zeneművekbe!

Rising Phoenix

Melankolikus kezdet, feszültség, rejtőzködés – Nincs idő megállásra.

Defenders of the Wall

Zsigerekig hatoló feszültség, amikor meghallod az ellenséges hadak dübörgő lépteit, és rájössz, hogy túlerőben vannak – De a hős soha nem adja fel.

Jade Sword

Kaland-fantasy csodás keleties atmoszférával – Az utolsó próbatétel előtti határozott léptek.

Soaring Eagle

Misztikus, sodró, ijesztő – Mégis hősiesen elszánt.

Immortal Warrior

Sötét, feszült vészjósló – Amikor nem tudod, honnan érkezik, de biztos vagy benne, hogy le fog csapni.

A teljes album itt hallgatható meg:

TWPM044 Jade Dragon – Epic Oriental Trailer

 

Hírek