Őszi hangulatban

  • Dudas Petra
Új albummal érkezett a Twelvetones, Bruzsa Gábor zeneszerzőnk természetközeli stock zenéivel!

Többször említettük már, hogy a stock zene nem művészeti kategória, hanem üzleti, jogi kategória. Szeretnénk igazán minőségi, plasztikus, sokszínű zenékkel bizonyítani ennek valóságtartalmát, ezért is fordítunk különös figyelmet az általunk képviselt könyvtárak zenei minőségére, ahogyan a Twelvetones gondozásában megjelent művekre is.

Az October Sun album gyönyörű akusztikus textúrákkal idézi fel az ősz élénk vagy éppen sápadt színeit, melyek előcsalogatják emberi gondolatok és érzések kavalkádját. Nyugodt, mégis elgondolkodtató és enyhén melankolikus zenék, akár maga az ősz. Eső, szél, léptek alatt megzörrenő avar, tarka ruhába öltözött természet, halvány napsütés, mind felidézik a szeretettség és a magány érzéseinek kavarodását.

A teljes album elejétől végéig meghallgatva bárki lejátszási listájában méltó helyet foglalna bármilyen csendes, nyugodt, ellazult, emlékezős pillanathoz. Nincsen ez másként a vászonnal sem: természetfilmhez, drámához, romantikus vagy emberi sorsokról szóló témák alá remek választás.

Hallgassunk bele!

Meditatív, enyhén melankolikus

Alone Like the Moon

Vidám, de lassú utazás napfelkeltekor a természetben

Autumn Sunlight

Építkező keleties csilingelés

Aiesha

Magányos, merengő, optimista

Old Letters

Boldog nyár végi hangulat, emlékeket felidéző, összefoglaló

End of Summer

 

A teljes album itt hallgatható meg:

TWPM 045 October Sun

Ajánlók